social icons

search

more from the blog

|| Beauty: 5 andere manieren waarop je wattenstaafjes kan gebruiken.

Hoi! Okay, de uitvinding van een wattenstaafje, is een best raar ding. Ik weet niet waarvoor het ooit is uitgevonden, want er zijn zoveel mogelijkheden om ze te gebruiken. Waarschijnlijk ben jij nog niet op de hoogte van alle manieren. Dus ik heb nog vijf handige trucjes waarmee je ze kan gebruiken, je kan het gebruiken als parfumverstuiver en als handig hulpje voor wimperlijm. Benieuwd naar meer? Lees dan veder.

 


Parfum Het is soms een gedoe om een parfumfles mee te nemen in je tas. Het is vaak zwaar en bovendien is een glazen fles breekbaar. Heb je geen travelsize parfumverstuiver bij de hand? Spuit dan parfum op de katoenen bolletjes van het wattenstaafje en stop het in een afsluitbare zak. Als je toe bent aan een touch-up kun je het staafje langs je nek, polsen en andere plekken halen voor een lekker geurtje.

Uitgroei en voller kapsel Verf je je haren? Dan krijg je ongetwijfeld te maken met uitgroei. Het komt vast weleens voor dat je geen tijd hebt om de uitgroei bij te werken. Daarom is er een slimme oplossing als die landingsbaan je ergert. Je pakt een wattenstaafje en een matte oogschaduw in de kleur van je (geverfde) haar. Hiermee kleur je de uitgroei bij.

Wist je dat de Kardashian zussen deze methode gebruiken om hun haar voller te laten lijken? Ze deppen oogschaduw op hun scheiding waardoor het lijkt alsof ze (nog) meer haar hebben.

Wimperlijm Een wattenstaafje kun je makkelijk gebruiken om wimperlijm aan te brengen op nepwimpers.

Volle wimpers Ben je gek op volle wimpers maar is er geen één mascara die perfect werkt voor jou? Doe dan het volgende. Breng een laag mascara aan, dip een wattenstaafje in transparante poeder, leg hiermee een laagje over de wimpers en breng tot slot nog een laag mascara aan. Succes (en volle wimpers) gegarandeerd!

Föhn schoonmaken Föhns gaan járen mee. Maar denk je er wel eens aan dat het binnenin heel vies word. Maar het is vrij eenvoudig: je pakt nogmaals een wattenstaafje en dit doe je door de gaatjes aan de achterkant van de föhn. Op die manier kun je alles weghalen zodat de lucht goed eruit kan.


Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands