social icons

search

more from the blog

|| Beauty: Catrice Nude Purism Collectie.

De laatste tijd kan ik mooie collecties met zachte nude-kleuren steeds meer waarderen, het staat zo mooi. Catrice komt binnenkort ook met een mooie collectie uit: de Catrice Nude Purism Collectie! Vandaag laat ik je graag zien welke producten er in maart uitgebracht worden, hele mooie lichte kleuren en ik ben heel benieuwd naar de producten!


Catrice Nude Purism Collectie Nude Eye Colour Quattro
Nude Eye Colour Quattro
Prijs: €4,59
Neutraal. Twee overtuigende quattro’s met elk vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe, lichtroze en zachtroze worden begeleid door donker aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in Taupe-less en Naked Brown.
 
C01 Naked Brown
C02 Taupe-Less

Catrice Nude Purism Collectie Gentle Lip Colour
Gentle Lip Colour
Prijs: €4,59
Zacht en glanzend. Vier subtiele nudetinten toffee, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. De crèmige textuur heeft een glanzende finish en is verpakt in een luxe zwartmatte huls. Verkrijgbaar in hele mooie kleurtjes.
 
C01 Barely Pink
C02 Silky Rose
C03 Delicate Rosewood
C04 Nearly Nude

Catrice Nude Purism Collectie Pure Shimmer Highlighter
Pure Shimmer Highlighter
Prijs: €4,59
Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn. Verkrijgbaar in één kleur.

Catrice Nude Purism Collectie Nude Nail Lacquer
Nude Nail Lacquer
Prijs: €2,99
Ware perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en matchen perfect met de nieuwe nudetinten van designerjurken. De Nude Nail Lacquer biedt subtiele kleur – met en zonder effecten – optimale dekking en ultieme glans. Deze tinten zijn dé must-haves van het lenteseizoen.
 
C01 Taupe-Less
C02 Barely Pink
C03 Pure Blue
C04 Naked Brown
 
 
De Catrice Nude Purism Collectie is in maart 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
 
Liefs, Nienke.


Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands