social icons

search

more from the blog

|| Beauty: Mijn 5 Essence Longlasting lipsticks (Review).

Hoi! Vandaag heb ik een 5 in 1 review. Ik review namelijk al mijn essence lipsticks, van de longlasting lijn. Er komen de laatste tijd niet zo heel veel artikelen meer online om dat het persoonlijk niet zo heel goed gaat. Toch probeer ik wel een paar keer in de week artikelen online te zetten. Ik heb vanochtend een aantal fotos gemaakt voor verschillende artikelen dus ik hoop weer even vooruit te kunnen.
 
De Essence Longlasting lipsticks zitten in matte zwarte hulzen met in het midden een gekleurde ring die aangeeft welke kleur lipstick het is. Dat is heel handig want daardoor hoef je de lipstick niet meer open te maken of om te draaien om te zien welke kleur het is. De lipstick hulzen zijn niet zo heel erg groot, precies groot genoeg om zomaar in een tasje mee te nemen of in een zak van een jasje, als je bijvoorbeeld uit gaat.
 


Deze lijn lipsticks bestaat uit uiteenlopende kleuren, van nude naar knalrood naar felroze en koraal. De verpakkingen zien er niet zo goedkoop uit maar dat zijn ze wel, slechts €2,39 per stuk kosten ze. Ik ben zelf in bezit van een bruine nude kleur, een koraal kleurtje, een oud roze kleur, een paars/rode tint en een licht roze kleur.
Dit zijn de swatches. De kleuren komen helaas niet zo heel goed over op beeld. In het echt zien sommige kleuren er niet zo fel uit, en de donkerste kleur is niet rood-achtig maar meer paars. Ik vind het redelijk mooie kleuren, alleen ben ik niet zo van de nude kleur, die is veel te bruin voor mij.

De textuur is lekker romig en zacht en ze brengen dan ook heerlijk aan, ze glijden als boter over mijn lippen. Deze lipsticks zijn niet uitdrogend en houden mijn lippen de hele dag gehydrateerd en accentueren geen velletjes of andere droogheid. Er zit een glansje in, en de lipsticks zijn goed geprigmenteerd.

Zoals ze op de foto rechtsonder kunt zien, de lipsticks stainen wel goed. Ik moest de kleuren echt van mijn arm afboenen. Op de lippen is dit gelukkig niet zo, maar ze blijven wel goed zitten. Overleven wel een drankje, maar na een hapje of etentje moet het echt wel weer bijgewerkt worden.

 
Hieronder zie je de namen, van links naar rechts.
07 Natural Beauty // 04 On the catwalk // 13 Love me // 05 Dare to be nude // 01 Coral calling.

Mijn favorieten zijn Love me, Natural beauty en On the catwalk. Twee naturele kleurtjes en een wat meer heftige, donkerdere kleur. Ik draag On the catwalk niet zo vaak, omdat ik een donkere paarse/rode kleur niet echt geschikt vind voor op school, beetje te heftig. Naar feestjes enzo is het wel leuk.

Ik raad de lipstick aan, omdat ze gewoon super fijn werken, en al helemaal voor die prijs.
De lipsticks zijn te koop bij de kruidvat en trekpleister voor €2,39 per stuk.

Liefs, Nienke

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands