|| Beauty: Opgemaakte producten van de maand.

donderdag 22 januari 2015

Hoi! Ik heb weer heel wat producten opgespaard. En het is veel, voor mijn doen is het best veel. Dus het leek me wel weer leuk om dat met jullie te delen. Ik ben heel vroeg, maar ik ben rond half december begonnen met het opmaken van dit allemaal. Dit zijn dus de opgemaakte producten van december/januari.


Opgemaakte producten:

- Kruidvat deo roller in blossom.
- Kruidvat deo roller in Fresh.
- Cien deodorant 48 hour sensitive protection.
- Dove go fresh cumcumber & green tea deodorant.
- Mini douchegel in Strawberry uit een verwen pakket.
- Vogue douchecreme.
- Kruidvat twee-in-een reinigingsmelk.
- Kruidcat oogmake-up remover.
- Europrofit baby olie.
- Coconutcare reinigingsdoekjes.
- Merkloos reinigingsdoekjes.
- Kruidvat wattenschijfjes.
- Kruidvat wattenschijfjes.Liefs, Nienke.