social icons

search

more from the blog

|| Beauty: Opgemaakte producten van de maand.

Hoi! Ik heb weer heel wat producten opgespaard. En het is veel, voor mijn doen is het best veel. Dus het leek me wel weer leuk om dat met jullie te delen. Ik ben heel vroeg, maar ik ben rond half december begonnen met het opmaken van dit allemaal. Dit zijn dus de opgemaakte producten van december/januari.


Opgemaakte producten:

- Kruidvat deo roller in blossom.
- Kruidvat deo roller in Fresh.
- Cien deodorant 48 hour sensitive protection.
- Dove go fresh cumcumber & green tea deodorant.
- Mini douchegel in Strawberry uit een verwen pakket.
- Vogue douchecreme.
- Kruidvat twee-in-een reinigingsmelk.
- Kruidcat oogmake-up remover.
- Europrofit baby olie.
- Coconutcare reinigingsdoekjes.
- Merkloos reinigingsdoekjes.
- Kruidvat wattenschijfjes.
- Kruidvat wattenschijfjes.Liefs, Nienke.


Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands