social icons

search

more from the blog

|| Beauty: UPDATED Everyday make-up producten.

Hoi! Het is alweer een lange tijd geleden dat ik jullie liet zien welke make-up producten ik elke dag gebruik. En ik vond dat dat wel weer eens tijd werd, ik gebruik nu hele andere producten als eerst, wel grappig om te zien dat sommige producten die ik gebruikte, nog steeds in mijn routine zitten.


 

De fotos zijn wat grauw, sorry daarvoor. Het was een donkere dag dus het licht zat niet echt mee en het licht veranderde ook steeds, dat is wel op de fotos te zien.
  Lijst van de producten:

» Foundation: Catrice all matt plus in 010 light beige.
» Concealer: Essence stay all day concealer 16 hour. In de lichtste kleur.
» Foundationpoeder: Max foundationpowder in de kleur 'fair'.
» Fixingpowder: Essence all about matt fixing compact powder.
» Bronzer: uit een palet gepakt met allemaal 'lose' poederproducten.
» Oogpotlood: Etos eigenmerk waterproof oogpotlood in de kleur black.
» Eyeliner: Essence liquid ink waterproof eyeliner.
» Wimperkruller: Hema.
» Mascara: Essence get BIG lashes mascara rode verpakking.
» Lipproduct: Babylips lippenbalsem in Pink Plunch.


Routine

Ik begin altijd op een schoon gezicht. Breng mijn foundation aan met mijn handen en smeer dat goed uit. Daarna gebruik ik concealer onder mijn ogen en onder mijn wenkbrauwen, soms ook nog op wat plekjes. Als ik dat gedaan heb poeder ik dat af met de Essence fixing compact powder. Daarna shape ik met wat bronzer, en vervaag dat met foundation poeder, ik blend en vervaag dat goed.
Als mijn gezicht klaar is, ga ik veder met de ogen. Ik breng eyeliner aan, meestal met een wing. Maar op sommige dagen laat ik dat zitten omdat ik dan niet zo veel tijd heb. Ik breng zwart oogpotlood aan op mijn waterlijn en krul mijn wimpers voor de mascara. Daarna breng ik een aantal lagen mascara aan (Ligt eraan hoe snel het naar mijn zin zit. Op sommige dagen gaat dat snel en makkelijk, andere dagen is het wat geklooi.) En ben ik alweer klaar met de ogen. Ik breng nog even wat lippenbalsem aan of een lipstick en ik ben ready to go.

Ik ben ongeveer tien minuten bezig met het aanbrengen van mijn make-up.

 
 
Liefs, Nienke.
 
 

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands