social icons

search

more from the blog

|| Blog: Nieuwe lay-out + Blogonderwerpen!

Hoi! Ik heb de laatste dagen hard gewerkt aan wat nieuwe dingen, en dat ga ik jullie in dit artikel allemaal vertellen. Ik heb een nieuwe lay-out en ik wil over wat meer dingen gaan bloggen. Ik vertel het hier beneden allemaal wat uitgebreider, dus als je benieuwd bent, lees dan vooral veder!

Nieuwe blogonderwerpen
 
Deze blog blijft niet alleen een beautyblog, maar het zou ook gaan over mijn zoektocht naar geluk, en hoe jij die ook kan starten. Tuurlijk ben ik niet ongelukkig of depressief, maar ik zit even in een mindere tijd. Ik heb wel een keer in een blogpost verteld dat mijn leven een beetje overhoop is en dat 2014 niet zo'n heel leuk jaar was, maar er zijn vooruitzichten. Ik wil positiever in het leven staan en daardoor ook andere mensen helpen om dat ook te gaan doen. Ik ben nog jong, dus ik kan nog alles van mijn leven maken, jij ook. Ik geloof dat je de kleine dingen moet pakken, want de 'kleine geluksmomentjes' maken je leven veel beter. Dus ik ga vaker artikelen maken die niet met beauty te maken hebben, en er gaan waarschijnlijk ook meer persoonlijke artikelen komen.

 
Nieuwe lay-out
 
Hehe, vond ik wel even nodig zeg. M'n oude blog vond ik een beetje druk eruit zien, maar tegelijkertijd ook saai en best kinderachtig, daarom ben ik voor een wat rustigere achtergrond gekozen en een niet te drukke banner. De nieuwe lay-out is nog niet helemaal klaar, nog een paar kleine toepassingen. Ik hoop dat jullie het er ook beter uit vinden zien, en het een vooruitgang vinden, want daar gaat het om. En, er is nog een klein probleempje. Ik weet niet hoe het komt, maar je kan geen comments meer schrijven of terugzien/lezen. Heel vervelend want ik vind het contact met m'n lezers vaak wel het belangrijkst, ik hoop dat dit zo snel mogelijk geregeld is.
 
Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands