social icons

search

more from the blog

|| Beauty: Five random favorites. ♡

Hoi! Normaal deel ik mijn maandelijkse favorieten maar ik heb besloten om dat een keer anders te gaan doen. Ik heb vijf producten uitgekozen (make-up/verzorging) en daarover geef ik in het kort mijn mening. Bijvoorbeeld mijn favoriete eyeliner, parfum enz. Ik hoop dat het leuk voor jullie is om te lezen en laat het me weten of ik dit vaker moet gaan doen.

Make-up 
  

Drie make-up producten die ik met heel veel liefde gebruik, een eyeliner, lipcream en concealer.
 ♡ Over de Essence eyeliner hebben jullie vast al wel eens gehoord, dit is mijn all-time favorite. Ik heb deze al zeker vier keer gekocht, zo goedkoop, goed zwart en een heel fijn kwastje.
 ♡ Helaas een LE product, maar dat maakt hem toch wel meer speciaal. Deze lipcream werkt heel fijn, en ik vind het een supermooi basic kleurtje.
 ♡ Deze concealer heb ik nog niet zolang, maar werkt zo goed! Super handig om mijn wallen onder mijn ogen mee te bedekken, en dat doe ik daar ook elke dag mee. Zeker een aanrader!

Verzorging 
 

Dit zijn twee hele grote favorieten op dit gebied.
 ♡ De bodymist van Victoria Secret is al over de helf leeg, en ik gebruik hem heel vaak. Meestal neem ik hem mee in mijn schooltas, dus ik gebruik hem dagelijks best veel. Dit is overigens mijn enigste bodymist van Victoria Secret, maar ik wil mijn stash nog zeker uitbreiden.
 ♡ Deze reiniger kocht ik vorige week, maar is meteen groot favoriet geworden. Er komt nog een review over online, dus ik verklap niet teveel. Maar hij werkt heel fijn, haalt alles van mijn gezicht af en laat de huid fris en zacht achter.


Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands