social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle: De voordelen van blogger zijn.

Hoi! Al heeft het blogleventje ook soms zijn nadelen, internet wil niet altijd meewerken, er zijn ook nog veel voordelen om op te noemen, maar ik baal wel, dit moet ik fixen want ik had fotos gemaakt voor heel veel artikelen. En vandaag ga ik dit gewoon doen, waarom het zo leuk is om te bloggen, en waarom ik iedereen aan zou raden een blog aan te maken. Het is leuk, fijn om je energie in kwijt te raken en andere te inspireren.
 

 

Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste make-upnieuwtjes.

Ik vind het leuk om collecties in de gaten te houden, dingen te lezen over producten die gelanceerd worden en later terug te lezen of het hypes geworden is. En misschien is dat voor sommige mensen niet interessant, voor mij als blogger best wel. Dan weet ik wat er in komt en waar ik dus rekening mee moet houden als blogger zijnde. Veel vriendinnen komen vaak door mij te weten wat er op de markt komt, haha. Als vriendinnen jarig zijn vragen ze of ik make-up of andere beautyspullen voor ze wil uitkiezen. 'Omdat ik er zoveel verstand van heb en goed dingen uit kan zoeken voor iemand'.
 

Je hebt altijd wel iets te doen.

Als je geen inspiratie hebt om blogartikelen te schrijven kun je altijd nog wat anders doen, foto's maken, mails beantwoorden, comments lezen en beantwoorden, je bijlezen over de nieuwe trends, beautyproducten of whatever, er is zat te doen! Dat vind ik het leuke aan bloggen, het houd nooit op. Je kan alles vooruitwerken, maar je blijft altijd wel bezig. Op eigen tempo werken en je eigen tijden indelen.
 

Je leert andere bloggers kennen.

Ik zie mede-bloggers als een soort collega's, we hebben dezelfde interesse en delen dezelfde passie. Hoe bijzonder is het dat je door een blog contact hebt met meiden uit  heel Nederland. Ik volg heel veel bloggers en beauty accounts op Instagram en houd ook mijn Bloglovin goed in de gaten!

Lieve/leuke/enthousiaste comments.

Toch fijn dat het gewaardeerd word wat je doet. En heel leuk om te weten dat andere ook geintereseert zijn in hoe jij tegen verschillende dingen aankijkt, je mening over een product waarderen en inspiratie opdoen. Ik vind het super om comments te lezen en te zien hoe leuk mensen het onderwerp  vinden, of wat ze zelf doen/gebruiken qua beautyproducten.
 

Het maakt niet uit waar je zit.

Of je nou aan een bureau zit of in bed in bad ligt of half op je bank hangt, het maakt allemaal geen reet uit. In je pyjama? Ach boeie, niemand die het ziet! Heel grappig, ik typ meestal mijn artikelen in mijn pyjama, onesie of andere chill kleding. Ik deel zelf in wanneer ik iets schrijf, meestal na school of 's avonds laat. Zaterdag is vaak dat ik foto's maak, en dan meteen voor een aantal artikelen.
 

Je eigen plekje op het wereld wijde web.

Je kunt typen wat je wilt, zo langdradig als het kan of juist heel kort, maar krachtig. Je kunt laten zien wat je wilt, foto's maken van wat je wilt delen en je mag zelf weten hoe jij je eigen 'stukje' internet vult. Op mijn site lees je over onderwerpen waarover ik wil schrijven, ik vind over beauty en lifestyle het leukste wat er is. Als ik op een besluit kom dat ik over meer wil gaan schrijven, kan dat. Ik kan alles inplannen naar mijn eigen zin en ik bepaal zelf wanneer iets online komt. Soms typ ik artikelen en gooi ik ze niet online, gewoon omdat ik het geen pakkend of 'goedgenoeg' artikel vind.
 
 
Liefs, Nienke

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands