social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle: Mijn daily ochtendroutine.

Hoi! In dit artikel vertel ik hoe ik opsta en me klaarmaak voor de dag, voor als ik naar school ga. Ik heb een redelijke vaste routine die eigenlijk best wel het zelfde gaat, elke ochtend. Ik sta meestal op rond dezelfde tijd, maar kom alsnog moeilijk mijn bed uit, haha. Ik weet niet of jullie het leuk vinden, maar als jullie het wel leuk vinden om te lezen dan kan ik ook mijn avondroutine met jullie delen.
 
 


6.30/6.45.
Rond half zeven/kwart voor zeven sta ik op. Ik heb best wat problemen met opstaan, dus dit is meestal wel een hele opgave haha. Soms heb ik pas later les op school, dan kan ik ook meestal langer slapen. Maar meestal 4 ochtenden in de week sta ik rond deze tijd op.  Ik begin altijd de dag op mijn mobiel, Instagram feed doorkijken, appen met verschillende mensen en gewoon nog een beetje wakker worden.

6.45/7.00
Als ik dan eenmaal mijn bed uit ben, ga ik naar de badkamer en fris mezelf een beetje op, poets mijn tanden en was mijn gezicht. Daarna ga ik ontbijten. Ik ontbijt elke ochtend wat anders, ik houd niet zo van brood. Dus ik probeer meestal wat binnen te krijgen zodat ik mijn dag goed kan beginnen.

7.15/7.30.
Als ik klaar ben met ontbijten, ga ik naar boven en ga daar veder met mezelf klaar te maken. Ik poets weer mijn tanden, kleed me aan en doe mijn make-up. Daarna ga ik weer naar beneden, doe daar mijn haar. App nog wat met mensen en trek mijn schoenen ook aan. Ik kijk of ik alles wel in mijn tas heb zitten (meestal pak ik die de avond van tevoren in omdat ik 's ochtends anders overal aan moet denken.)

7.35/7.40
Rond deze tijd vertrek ik van huis, ik fiets ongeveer tien minuten naar school dus ben dan ruim optijd. Ik rijd niet alleen naar school dus ik moet eerst nog langs andere.


Het is misschien niet heel spannend of interessant, maar ik dacht dat het wel leuk zou zijn.
Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands