social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle: Muziek die ik de laatste tijd luister.


Hoi! Ik ben echt dikke vriendjes met mijn oordopjes. Ik luister elke dag wel een aantal uur muziek, oepss. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn als ik een keer iets heel anders met jullie deel, namelijk wat voor muziek ik de laatste tijd luister. Het zijn best wel bekende hits, maar alsnog leek het mij wel leuk om het te delen. Ik heb er 10 uitgekozen, omdat het anders echt te veel werd, hihi.Laat me weten of je het leuk vind of niet, want dan kan ik het vaker doen! ;)

  Firestone - Kygo, Conrad.
 
♫  Till it hurts - Ayden ft. Yellow Claw.
 
♫  Outside - Calvin Harris ft. Ellie Goulding.

♫  Heroes (we could be) - Alesso.

♫  Cheeleader - Felix Jaehn remix radio edit.

♫  Sweets (soda pop) Original mix - Fox stevenson.

♫  I see fire - Ed Sheeran,

♫  Troublemaker - Olly Murs ft. Flo Rida.

♫  2 On - Tinashe.

♫  7/11 - Beyoncé.
 
 
Liefs, Nienke.


Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands