social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle: Muziek die ik de laatste tijd luister.

Hoi! Zoals sommige nu wel weten, ik ben verslaafd aan het luisteren van muziek. Ik maak mezelf er helemaal gek mee, er zitten zoveel nummers in mijn hoofd,haha. Vandaag ga ik weer met jullie delen welke muziek ik op dit moment gebruik, omdat daar de vorige keer veel positieve reacties op waren. Dit ga ik vaker doen, ongeveer een keer in de maand. Ik ben dikke vriendjes met mijn oordopjes, en luister de laatste tijd weer andere nummers als eerst, vooral veel covers. Kijk je mee?
 
 


1. L.A Love (lalala.) 
 
2. Baby don't lie. 
 
3. Veder zonder jou.
 
4. Pocahontas. 
 
5.  Blank Space (cover. 
 
6. Maps (cover. 
 
7. Uptown funk/ Lips are movin. (cover.
 
8. Stay high. (cover. 
 
9. Chandelier (cover.
 
10. Take me to church. 
 
Liefs, Nienke.
 

 

Reacties

  1. Wat een leuke covers! Heb ze meteen gedownload

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands