social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle: Plog #1 Dagje ziek thuis, '15 januari 2015.

Hoi! Ik had al lang het idee van dat ik een keer een plog moest doen, ik vind het zelf altijd leuk om het bij andere te lezen en te zien. Het leek mij leuk om ook een keer een plog te maken, misschien wel vaker. Donderdag was ik ziek thuis en deed ik eigenlijk niet echt bijzondere dingen maar besloot om er toch een plog van te maken. Ik heb niet zulke hele mooie fotos kunnen maken, maar dat is juist de bedoeling van een plog.✰ Om iets over elf werd ik uit mezelf wakker. Was die ochtend al eerder wakker geworden, om te beslissen of ik al naar school zou gaan. Maar ik voelde me nog steeds heel slapjes en nog niet lekker. Dus besloot nog een dagje thuis te blijven, en vrijdag weer de lessen in gaan.
✰ Wat was de lucht mooi! Lang geleden dat hij er zo uitzag, het duurde ook niet lang of de zon verdween weer.. het begon te regen en de rest van de dag werd het grauwig weer. Jammer, maar was te verwachten.

 
✰ Ik ontbeet, een eierkoek met jam en een beschuitje met suiker. Ondertussen typte ik nog wat artikeltjes en reageerde op comments. Daarna keek ik ook nog Goeden tijden, Slechte tijden van de avond er voor. Ik vind het een hele leuke Nederlandse serie, maar vind dat ze alles zo langdradig doen. Nina ligt bijvoorbeeld al een aantal maanden in coma en ze rekken alles heel lang uit. Iedereen wilt dat ze nu weer eens een keer terug komt, logisch, maar toch een truc om veder te blijven kijken, haha.
✰ Ik was ziek, dus ging niet in de kleren. Ik droeg de hele dag mijn lekkere warme onesie. Ik kon ook nog kiezen voor mijn fluffy Primark pyjama pak, maar besloot dat niet te doen. Ik had al koorts, en een onesie is warm genoeg, haha.
 
 
✰ Om toch wat bij te blijven met school, maakte ik wat huiswerk en herhaalde wat leerstof. Ik had een lijstje gemaakt in mijn todo boekje van wat ik kon doen qua werk, en ik had alles af! Toch weer goed bezig geweest dus.
✰ Deze prachtige quote hangt op mijn kamer in een lijstje. Hij hangt er al heel lang, maar ik las hem donderdag weer even. Ik ben het er zo mee eens, als je iets mee maakt dat heel 'klein' lijkt kan je er later achterkomen dat het eigenlijk iets heel groots is en je er heel blij van kan worden. Enjoy the little things, gurlss!
 
 
✰ Ik was al bijna een week ziek, dus besloot om mijn kamer wat op te ruimen en schoon te maken. Ik gooide de ramen open -wat uiteindelijk nog best koud was- om te luchten, deed een nieuw waxje in mijn brander en ruimde veder alles netjes op.
✰ Ik maakte mijn bed op! Klinkt heel verwend, maar meestal doet mijn moeder dat. Ik heb 's ochtends niet zoveel zin om dat helemaal te doen dus ik sla altijd alleen maar mijn deken om, zodat het toch wat kan luchten. Vandaag maakte ik er een heel klusje van, met kussens en al.

 
✰ Inmiddels werd het al donker en kwam er achter dat ik die dag al 100x bekeken was die dag. Grappig, want mijn blog word 's avonds het meeste bekeken, en het was nog geen eens avond. Ik vind het leuk om alles bij te houden, ik kan zien uit welk land er bekeken word, welk uur en nog veel meer. Ik zie mijn blog vooruit gaan, en daar ben ik blij mee!
✰ Ik leerde mijn duits via Vandijk.nl. Werkt heel handig en snel. Ik vind duits niet heel moeilijk, maar wel soms irritant om te leren.✰ Nog net voor het avondeten keek ik nog even een vlog van Mascha. Die blijven gewoon leuk om te kijken! Ondertussen vijlde en lakte ik mijn nagels nog even.
✰ Foto van hoe mijn nagels erna uit zagen, een mooie paarse lak, die op de foto wel heel mooi shined. Ik draag eigenlijk nooit paars, maar het is wel een leuke kleur en ik zou het eigenlijk vaker moeten dragen.

 
✰ 's avonds deed ik niet zo heel veel. Ik keek twee afleveringen van Divorce, zo leuk dat het nieuwe seizoen begonnen is! Keek gtst van die avond, leerde nog wat duits en nam nog even een douche.
✰ Toen was het tijd om te gaan slapen! Om half elf ging ik mijn bedje in en om elf uur legde ik mijn mobiel weg. Voor de andere ochtend stond mijn wekker weer om half zeven. Ik had maar twee uurtjes les dus was de vedere vrijdag vrij, en dat voelt fijn als weekend beginnetje!

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Laat het weten in de comments.

Liefs, Nienke.
Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands