social icons

search

more from the blog

|| Beauty: Waar groente/fruit goed voor zijn op beautygebied.

Hoi! We weten allemaal wel dat bepaalde producten veel goeds doen voor je huid, neem nou honing. Maakt je huid super zacht en geeft een goede voeding aan je huid. Maar wist je ook dat groente en fruit een goede werking op je huid hebben? Hieronder heb ik even een overzichtje gemaakt van welke groente/fruit waarvoor werkt en helpt.» Aardbei.
Door de zuren die in een aardbei zitten kan je je eigen tanden op een natuurlijke manier witter maken. Het verschil is niet heel veel, maar wel een beetje witter.

» Avocado.
In de winter krijg je snel een droge huid, om je droge huid weer wat vetter te krijgen kan je een keer in de week een maskertje van avocado maken. Prak de avocado en smeer het op je gezicht, laat het 15 minuten zitten en met lauw water afspoelen.

» Komkommer.
Komkommer heeft een kalmerende werking op de huid. Gebruik daarom het sap of een heel plakje komkommer onder/op je oog. Dit helpt tegen wallen en laat je ogen er wakkerder uit zien.

» Citroen.
In een citroen zitten veel vitaminen en citroen heeft een detoxerende werking om je leven en nieren waardoor je huid er beter uit gaat zien. Het bevat ook anti-oxidanten die het verouderingsproces vertragen, dus het houd ook nog rimpels tegen.

» Banaan.
De vitamines en mineralen en de natuurlijke vetten die  in een banaan zitten
hebben anti-verouderend effect als je de banaan eet, maar je kunt er ook een maskertje van maken. Neem een rijpe banaan en prak hem, smeer hem op je gezichtje en klaar!

» Ananas.
In een ananas zit een 'ezym bromelaine' dat in veel medicijnen voor de huid zit. Het werkt desinfecterend en gaat de fijne lijntjes tegen. Daarnaast is de ananas rijk aan vitamine en mineralen. Als je een ananas eet krijg je veel vitamines binnen en het werkt ontstekingremmend.Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands