social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ 5x Voedsel dat je mooier maakt.

Hoi! Om mooier te worden hoef je echt niet meer alleen langs de Bergman kliniek. Vaak word er gezegt 'je bent wat je eet' en dat is voor een deel wel waar. Als je gezond eet, kan je dat zien aan je huid. Met de juiste kennis van voeding kan jij jezelf ook een stuk mooier eten, eet je mooi!
You Are What You Eat Quote 0share you

Griekse yoghurt
Griekse yoghurt is jouw redder in nood als het gaat om de blauwe kringen onder je ogen. Vervang jouw ontbijt voor Griekse yoghurt en je blauwe kringen verdwijnen als sneeuw onder de zon.
Water
Yes, water zorgt ervoor dat je nieren gereinigd blijven en dat alle afvalstoffen worden afgevoerd. Water staat bekend als nummer 1 ding, omdat er vaak word gezegt dat je 2 liter water moet drinken en dan een betere huid krijgt. Dat klopt wel, maar sommige kunnen ook heel erg overdrijven. Als je acné hebt, zou het wel verminderen maar niet helemaal weggaan.
Groene thee
Mocht je niet zo'n fan zijn van water, groene thee heeft dezelfde werking. Dus mocht je geen water lusten of het gewoon niet lekker vinden, groene thee is ook een goede oplossing.


Oesters
In oesters zit namelijk zink, zink reguleert weer de olieproductie van je huid welke zorgt voor minder puistjes en een mooie egale huid. Vis is zowiezo goed voor de huid, helpt tegen een droge huid en is veder ook goed voor 'de binnenkant van je lichaam'.

Selderij
Neem jij bij een slechte adem een Smintje? Dat hoeft niet meer als je voortaan voldoende selderij eet. Selderij is laag aan vet, bevat weinig calorieën en zorgt voor een frisse adem.

Rode pepers
Bah, je moet er wat voor over hebben als je mooi wilt zijn, maar wist jij dat rode pepers bomvol zitten met anti-oxidanten die ervoor zorgen dat alle cel schadelijke vrije radicalen afgebroken worden. Resultaat? Een stralende en jong uitziende huid! Ik zou zelf nou niet op een pepertje gaan zitten knagen, maar mocht je het er voor over hebben, succes!

Liefs, Nienke.

Reacties

  1. Handig artikel! Ik ben zelf heel erg verslaafd aan muntthee, ook super healthy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands