social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ 6 producten die je in de koelkast moet bewaren.

Hoi! Het is niet heel handig om je hele beautystash in je koelkast te bewaren, maar er zijn een aantal producten die tochwel een betere werking hebben, als het gekoeld is. Vandaag deel ik 6 producten waarbij het zeker een goed idee is om ze gekoeld te bewaren. Natuurlijk is het geen verplichting om dingen zo te bewaren, het is maar wat je fijn vind. Kijk je mee?


Oogcréme
Zwellingen verdwijnen eerder wanneer je een koude substantie op je huid aanbrengt. Bewaard daarom je oogcreme in de koelkast zodat je dikke ogen en wallen binnen enkele minuten zullen verdwijnen.
 
Nagellak
Bewaar je nagellak in de koelkast voor een langere houdbaarheid en je topcoat zodat deze snel hard droog en hard wordt.

Gezichtsmaskers
En dan met name de natuurlijke, zelfgemaakte maskers. De ingrediënten blijven zo langer houdbaar, and again, een koude substantie heeft sneller effect op je huid.


Zilveren lepel
Wist jij dat een zilveren lepen ideaal is om je wallen te verslaan? Houd de lepel na een zware nacht tegen je ogen aan en je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Griekse Yoghurt
 Niet alleen lekker en gezond, maar ook perfect om als gezichtsmasker te gebruiken. Dus voor een verfrissend gevoel, bewaar het in de koelkast. Zowiezo moet je wel yoghurt in de koelkast bewaren, omdat yoghurt heel snel gaat bederven.
 
Eyeliner
Een warme eyeliner wordt zacht en is daardoor ook moeilijk om mee te werken. Door jouw eyeliner in de koelkast te bewaren wordt deze koud en hard. Effect? Een rechte lijn zetten was nog nooit zo gemakkelijk!


Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands