social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ Catrice limited edition 'Doll's colection.'

Hoi! Catrice brengt weer een nieuwe limited edition uit. Deze collectie neemt je mee naar de jaren 60'. Met grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara. De collectie is in de winkels te vinden vanaf eind maart tot half mei. Ik zelf vind de collectie niet zo heel erg interessant, maar de blush lijkt me wel het proberen waard.
Catrice Dolls Collection

CATRICE Limited Edition “Doll’s Collection”
The look. De zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De aangenaam textuur voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher.
Verkrijgbaar in C01 Playing in Lavender Heaven, C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll!

- Satin Matt Eyeshadow, € 3,89
PicMonkey Collagess
Twiggy’s ogen. Een extra brede eyeliner – de Sixties Wing – is de ultieme look voor de perfecte poppenogen. Met de langhoudende Matt Dip Eyeliner teken je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenwimperrand. Voor een nauwkeurig resultaat en een diepdonkere, matte finish.

- Matt Dip Eyeliner, € 2,99
PicMonkey Collage
Icoon. De immens populaire Glamour Doll Mascara is er nu in een limited edition. Het speciale elastomeerborsteltje dekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur zonder deze te verzwaren. Voor extra volume en om fascinerende, lange en volle wimpers te creëren. Sixties tip: voor grote poppenogen is het essentieel om mascara op zowel de boven- als onderwimpers aan te brengen! Verkrijgbaar in C01 Black.
 
- Glamour Doll Mascara, € 3,99

PicMonkey Collage32
Big is back. Kunstwimpers mogen niet ontbreken in deze look. Met Doll Lashes biedt CATRICE kunstwimpers ala Twiggy voor boven- én onderwimpers. Voor een expressieve oogmake-up met wow-effect! De set bevat een minitube lijm.

- Doll Lashes, € 4,59

CATRICE Limited Edition “Doll’s Collection”
Bubble Ball. Dep deze romige koepelvormige blush rechtstreeks op je wangen en er ontstaat een poederachtige, matte finish bij contact met de huid. De lichte textuur voelt heerlijk zacht en de frisse abrikooskleur geeft een stralend effect. Verkrijgbaar in C01 Droll like a Doll.

- Ball Blush, € 3,99
PicMonkey Colla3232ge
Sixties nagels. Ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken van nagellak echte must-haves met effecten, variërend van naturel tot glinsterend. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters – deze lentekleuren geven de retro look een licht accent. Daarnaast heeft het potje een extravagant op-art dessin. Verkrijgbaar in C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green en C04 Be My Porcelain Doll!.
 
- Nail Lacquer, € 2,99PicMonkey Collagefff
Stijl met een statement. De Cuticle Tattoos – kleine en grote strikjes – breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te omlijsten. Reinig het gebied waar je de nagelriemtattoo wilt aanbrengen grondig. Vervolgens kies je de gewenste tattoo grootte, knip deze uit en verwijder het witte velletje op de achterkant. Druk de tattoo vervolgens op een droge huid gedurende 5 seconden aan, met de afbeelding naar beneden. Trek tot slot de transparante folie omhoog, et voila! De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van babyolie. Verkrijgbaar in C01 Catch me if you’re Ken.

- Cuticle Tattoos, € 2,39

Deze collectie is vanaf eind maart t/m half mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands