social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ Favorieten van de maand februari.

Hoi! De maand is alweer bijna voorbij, dus is het weer tijd om mijn favorieten van de maand met jullie te delen. Ik geef in het kort mijn mening, en vertel waarom het een van mijn favorieten is. Er zijn niet heel veel nieuwe producten, maar ik merk dat ik terugval op oude favorieten of all-time favo's.

 
Kruidvat Dagcréme
Mijn dagcréme die ik sinds een paar weken dagelijks gebruik. Ik vind het een hele fijne créme die mijn huid goed hydrateerd. Maakt mijn huid niet al te vettig, maar als ik het opgesmeerd heb, voel je wel een soort 'laagje' dat intrekt. Ik persoonlijk vind dat wel een fijn gevoel, maar er zijn mensen die daar niet tegen kunnen. In de créme zit aloë vera, dat kan je een beetje ruiken, maar de dagcréme-geur blijft niet lang hangen. Er zijn meerdere soorten dagcrémes van kruidvat, en als deze op is ga ik zeker nog wat andere proberen.
 
Parfum
Deze kleine parfum, heb ik een keer gehad van mijn zus. Gebruikte hem eigenlijk nooit zovaak, maar hij ruikt best lekker. De verpakking is heel saai, en simpel, maar het gaat om wat er in zit. Omdat hij heel klein is, vind ik hem wel handig om mee te nemen in mijn tas.

 
Micellair water
Dit, is wonderspul. Ik ben zoó mega fan van dit product. Ik heb er meteen meer van ingeslagen, want dit spul werkt superfijn. Ik gebruik het elke avond om mijn make-up er af te halen, en gezicht te reinigen. Zelfs oogmake-up haalt hij er zonder probleem af. Er zitten geen parabenen of andere troep in, dus dat is helemaal mooi. Mijn huid knapt hier echt van op.
 
 
Body lotion
Ik ben altijd meer geweest van de body butters, maar omdat we weer richting de zomer gaan, werkt een body lotion ook prima. Deze body lotion ruikt heel lekker, en de geur blijft ook nog eventjes hangen. Dat vind ik heel prettig, als een soort van aanvulling op mijn parfum, die ik die dag draag. Hij verzorgt niet supersuper goed mijn huid, maar volgens mij doet het het net genoeg om te zeggen dat het een fijn product is.
 
 
 
Essence mascara
Ik ben altijd al fan geweest van de essence mascara's. Goed prijsje, perfecte goede zwarte kleur en blijft prima op mijn wimpers zitten. Ik ben al helemaal fan van de verschillende 'Get big lashes' mascara's. Ik heb ze allemaal al een keer geprobeerd, en kwam dus een paar weken geleden deze tegen. Had deze nog niet getest, dus ik nam hem mee. En wauw, wat een mooi volume!
 
Essence lipcream
Heel mooi lipproduct. Mooie nude kleur, die iedereen wel zou staan. Ik kocht deze lipcream een tijdje geleden uit een Limited edition, dus helaas niet meer te koop. Maar dit product vind ik heel fijn om te gebruiken, overleefd een drankje en een hapje. Maar hele maaltijden dus niet. Ik vind hem prima en al helemaal voor de prijs, die ik er voor uitgaf.
 
Baby Lips
Zeer gehypt product, maar ik snap de hype niet helemaal. Tuurlijk, de verpakking is leuk en valt op, maar meer dan een gewone goede lippenbalsem is het niet. Ik gebruik dit product heel graag om mijn droge lippen in het winterweertje wat te verzorgen.

Essence nagellakjes
Essence nagellakjes zijn prima, leuke keuze uit verschillende kleuren en heel cheap. Ik heb een aantal lakjes van essence, die ik echt heel fijn vind. Deze van essence heb ik deze maand op gehad, en vind ze heel leuk staan. Alvast leuke lente kleurtjes!

Essence topcoat
Nog een nageldingetje, ik kocht ongeveer twee maanden geleden deze topcoat. Ik gebruik hem nog niet zo lang, maar vind hem nu al fijn werken. Gewoon voor als een verzorgende lak, of op een ander nagellakje werkt hij prima.
 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands