social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ Hema lovely looking gezichtmasker set.

Hoi! Ik ben maandag jarig geweest, en kreeg van mijn zus een maskerset. Het leek me leuk om er een artikel over te schrijven, dus dat doen ik dan ook. Er komen waarschijnlijk nog meer artikelen online van mijn cadeaus, want ik heb best wel wat beauty gerichte dingen gehad. Dus ik begin met deze. Ik weet niet of de hele set nog te koop is, maar de maskertjes kan je ook los kopen in de winkel. Kijk je mee? ;)
Ik heb de maskertjes zelf nog niet getest, misschien schrijf ik later nog wel een masker review, als ik het product gebruikt heb. Dit is een soort van kleine indruk artikel, voor als je de maskerset zelf nog zou willen bemachten, dan moet je er snel bij zijn.

Allereerste, zo ziet de verpakking er uit. Heel vrolijk, met dat fel roze en die kleuren. Op de verpakking zelf zat de Face mask peel off. Die kreeg je er dan als extra bij. In de verpakking zit een strawberry scrub mask, Chocolate cleansing and moisturising mask en het Dead sea mask.


Achterkant van de verpakking, met de nodige informatie over de maskertjes.
''3 Gezichtsmaskertjes: Verzorgend en zuiverend, reinigt het gezicht, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op een milde wijze. En zorgt voor een schone, gehydrateerde en gladde huid. Geschikt voor elk huidtype.''


Ik denk dat de maskertjes heel fijn zijn. Ik heb persoonlijk eigenlijk nog nooit maskertjes van de
Hema getest, ik gebruik zelf altijd maskertjes van de kruidvat, etos, action of de tuinen. Maar het lijkt mij wel leuk om deze te testen, mocht het mij heel goed bevallen, dan kan ik kijken in het vaste assortiment want daar hebben ze nog veel meer soorten. Maar voorlopig kan ik nog wel even vooruit, mijn maskermandje puilt uit.

Het blauwe peeloff masker kan je ook los kopen uit het assortiment, die kost €2,-
De gehele maskerset met drie maskertjes kost €4,50

Liefs, Nienke

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands