|| Beauty ✿ Kruidvat shoplog februari.

zondag 15 februari 2015

Hoi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik de kruidvat in geweest ben. Ik weet, dat als ik de kruidvat instap zowiezo er uit ga met weer iets dat ik eigenlijk niet nodig heb. Maar deze week ging ik wel erheen omdat ik wat nodig had. Ik had weer een nieuwe tandpasta nodig, mijn favoriete eyeliner bijna op was en er was een actie op essence make-up. Ik heb niet zo heel veel mee genomen, maar ik vond het wel leuk om een shoplogje te maken.
  Lijst van gekochte producten:
- Andrélon Care & Repair conditioner.
- Colgate Max white one optic.
- Essence liquid eyeliner ink waterproof.
- Essence longlasting eyepencil in de kleur zwart.
- Essence liquid eyeliner ink waterproof.
- Essence longlasting eyepencil in de kleur groen.
- Kruidvat eigen merk dagcréme gevoelige huid.

 
Ik ben mijn bonnetje kwijt, dus ik weet helaas geen prijzen. Maar alles is wel onder de vijf euro.
Ik heb sommige dingen al meerdere keren gekocht, zoals de eyeliner en de conditioner. Maar de rest ga ik nog testen. Ik heb heel erg benieuwd naar de tandpasta, of het mijn tanden echt witter maakt. Waarschijnlijk komt daar nog een los artikel van online.
 
Nog een fijn weekend!
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!