social icons

search

more from the blog

|| Beauty ✿ Nailart inspiratie voor valentijnsdag.

Hoi! Morgen is het alweer zo ver, valentijn. Veel bloggers bloggen deze week over het thema 'valentijn.' Maar ik vond twee artikelen wel genoeg. Heb je mijn 'food ideas for valentine' artikel al gelezen? Het is leuk om in thema van de liefde, een nail art te maken. Ga helemaal los met hartjes, rood roze en andere leuke glittertopcoats. Hieronder heb ik heel veel leuke nailarts staan, ter inspiratie. Have a lovely day tomorrow! ♡


nvn laura


359 nvn lauraDSC_00051IMG_0283


Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands