social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle ✿ 8 things todo op regenachtige dagen.

Hoi! Op het moment dat ik dit artikeltje schrijf, krijg ik allemaal buienmeldingen binnen op mijn mobiel. Handig dat ik zo'n app heb, maar het liefst krijg ik natuurlijk zulke meldingen niet. Het is vrijdagmiddag, eerste dag van mijn vakantie. Mocht je niet weten wat je moet doen tijdens rainy days, ik heb een lijstje gemaakt met acht dingen, om je niet te vervelen in dagen zoals deze.
Rainy days were made for me.


BLOGGEN
Mocht je nog niet bloggen, ik raad je echt aan om te gaan beginnen! Door bloggen is vervelen geen optie meer. Als je zelf al een blog hebt, kan je vele kanten op. Artikelen schrijven, foto's maken, planningen maken, lay-out aanpassen enz. Voor je het weet is de dag alweer voorbij.

SERIES KIJKEN
Als echte netflix verslaafde, heb je eindelijk een smoes. Series kijken, waarom zou dat niet mogen? Als het toch de hele dag regent moet je daar goed gebruik van kunnen maken. Maak je eigen (healthy) snacks and enjoy your day!
 
SIMS SPELEN
Dit spel blijft leuk, maakt niet uit hoe oud je bent. Ik kan hier een heel verhaal bij verzinnen, maar dat doe ik niet. Het is gewoon leuk om te spelen, en daar blijft het bij, punt.
 
LEZEN
Lezen. Of je nou een boek leest, je favorieten blogs of een magazine, met lezen kom je je tijd wel door. Zelf ben ik niet zo'n boekenwurm maar ik vind het wel weer leuk om tijdschriften of andere blogs te lezen. Mocht je nou geen leuke boeken hebben om te lezen, vaak zijn er ook boeken te downloaden via internet. Of maak gebruik van een e-reader.
 
COOKING/BAKING
Met bakken en koken kan je heel wat tijd besteden. En het leukste is ook nog, je hebt daarna wat om op te eten. Natuurlijk hoef je dat niet in je eentje te doen, maak samen met wat vriendinnen een taart of cupcakes. Of kook voor vrienden/familie. Iedereen blij!
 
FILM MARATHON
Leuke vriendinnen avonden, een film kijken is pas echt leuk met al je vriendinnen erbij. Kijk echte girly films en droom met z'n alle weg over de knapste hunk uit de film. Mochten jou vriendinnen nou niet kunnen, geen drama, deze avonden zijn ook heel leuk om te doen met je moeder.
 
JEZELF VERWENNEN
Tijd voor een me-time? Droom heerlijk weg in een warm bad, geniet van een lekker verfrissend masker en luister je favoriete muziek met misschien wel een mini-snackje d'r bij.
 
SPOTIFY MUZIEKLIJSTEN SAMENSTELLEN
Ik zelf ben mega fan van spotify. Zelf muzieklijsten samenstellen, hitlijsten doornemen en op de hoogte blijven van de muziek die uitkomt en mijn favoriete nummers té vaak achterelkaar afspelen.
 
'' WAT DOE JIJ ALS HET REGENT?
 
Liefs, Nienke.
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands