social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle ✿ Happy about.. Happylijstje januari.

Hoi! Whats makes me happy.. Good Question! Ik vind het belangrijk voor mezelf om af en toe na te gaan waarover ik een blij gevoel heb, leuke herinneringen ophalen en meestal voel ik me daarna veel positiever over andere dingen denken. Dit lijstje is nog van januari, we zitten inmiddels in februari maar dat maakt helemaal niet uit. Het is deze keer niet zo'n heel lang lijstje, kijk je mee?


Nieuwe series beginnen te volgen.
Filmavondje met zus en moeder.
Warme chocolademelk, met uiteraard slagroom.
Helemaal blij zijn met mijn nieuwe lay-out.
Lekker lang weekend.
Knuffelen met mijn lieve, lieve hondje.
Iedereen die heel geheimzinnig doet, over verjaardags cadeautjes.
Eerste keer weer bij papa op bezoek, goed gesprek gehad.
Appeltaart bakken, en natuurlijk heerlijk opsmikkelen.
Heeel lang in bed blijven liggen op zondag, halve dag weggeslapen.
Nieuwe playlist muziek op m'n telefoon zetten.
Na twee weken ziek voelen, eindelijk weer een beetje beter zijn.
Bijna 10.000 pageviews, wieehoee.
Memory jar die ik nog even snel maakte, net voordat we de tweede maand van het jaar ingingen..
Bijna jarig, en inmiddels al geweest.
 Nieuwe app op mijn mobiel, waardoor ik een melding krijg als het gaat regenen op de plek waar ik ben. Heel handig, want er staat een tijd bij en ik hoef er niet perse wifi voor te hebben. Hopelijk scheeld dit mij heel wat natte kleding en uitgelopen make-up..

 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands