social icons

search

more from the blog

|| Lifestyle ✿ Ik ben vandaag jarig!

Hoi! Heel ander artikel dan normaal, maar ik ben jarig vandaag! Ik dacht eroverna om hier een artikeltje over te schrijven, of niet. Maar heb het alsnog gedaan omdat het wel leuk is om zo'n gebeurtenis te delen, zodat je ook meer van mij persoonlijk te weten komt. Helaas heb ik wel vandaag gewoon school, dus ik heb niet echt de tijd om me jarig te voelen, haha. Maar ik vier het later deze week voor familie en vrienden.

Im The Birthday Girl Tumblr Im the birthday girl tumblr

Liefs, Nienke.
 

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands