social icons

search

more from the blog

|| Personal ✿ Volg mij nu ook op twitter +instagram.

Hoi! Op social media ben ik veel te vinden. Ik vroeg me af of ik dat persoonlijk wilde houden, maar het leek mij wel leuk om jullie nog meer van mijn dagelijks leven te laten zien. Sinds gisteren ben ik weer actief via twitter, om mijn persoonlijke bezigheden en blogpost te delen. Ik zelf ben nogal instagram verslaafd, dus daarop ben ik ook te vinden. Hieronder staan de linkjes naar mijn profielen, en comment als jij ook actief bent op twitter/instagram. Ik zou je graag terug willen volgen.
Laat in de comments hier beneden jou'n accounts achter, en ik volg je terug!

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands