social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Essence Love & Sound collectie.

Hoi! In April komt Essence weer met een leuke collectie die geïnspireerd is op de festivalmaanden, want die staan weer voor de deur. De Essence Love & Sound Collectie! Kijk snel mee om te ontdekken welke producten er binnenkort in de schappen te vinden zullen zijn! Ik vind het een leuke collectie, die mij al wel aan de zomer doet denken.
Essence Love & Sound Collectie


Essence Love & Sound Collectie Bronzing Paper
Prijs: €2,39
De Bronzing Papers die Essence in deze collectie uitbrengt, zijn multifunctioneel: ze absorberen overtollige talg, maken je gezicht mat én er zit een bronzing powder in verwerkt zodat je een mooie sunkissed look hebt op je festival! Dit soort producten zijn perfect voor onderweg.
 
01 Sunkissed & Happy
 
Essence Love & Sound Collectie Blush
 
Prijs: €2,99
Deze prachtige blush ziet eruit als een zonsondergang! De blush in deze collectie heeft een triple ombre effect van een zachte abrikooskleur naar een mooie koraalkleur, tot tenslotte een wat zwaardere berry tint. De blush zorgt voor een gezonde gloed op je wangen!
 
01 Sunset @ Center Stage
 
Essence Love & Sound Collectie Eyeshadow
Prijs: €2,89
De eerste producten in de Essence Love & Sound Collectie zijn deze prachtige oogschaduws! Deze oogschaduws in deze collectie zijn gebakken waardoor ze een intense pearly finish hebben. Perfect voor een Boho-Beauty Look!
 
01 Glastonberry
02 Make Life A Festival
03 Feel The Vibe
 
Essence Love & Sound Collectie Multi Style Eyeliner Pen
 
Prijs: €2,99
 
De Multi Style Eyeliner Pen die in deze collectie te vinden heeft, is heel apart: hij heeft een 3-tip applicator, waardoor je de gekste eyeliners kunt zetten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gestipt lijntje, een triple eyeliner maar ook voor een klassieke eyeliner. De Multi Style Eyeliner Pen heeft een diepzwarte kleur en is longlasting, dus perfect voor lange festivaldagen.
 
01 Perfect Line-Up
 
Essence Love & Sound Collectie Lipstick
 
Prijs: €2,39
Kleurrijke lippen zijn nooit verkeerd op een festival! Daarom brengt Essence een mooie abrikooskleur en een zachte roze kleur uit in deze collectie. Beide kleuren die in deze collectie uitgebracht worden zijn mat (en dus lekker longlasting!) en maken je festivallook helemaal af!
 
01 Crowd Gone Wild
02 Glastonberry
 
Essence Love & Sound Collectie Nail Polish
 
Prijs: €1,89
Een Essence collectie is niet compleet zonder een aantal mooie nieuwe lakjes. In de Essence Love & Sound Collectie worden 4 kleurrijke lakjes met een desert sand effect uitgebracht.
 
01 Make Life A Festival
02 Blue-Chella
03 Glastonberry
04 Feel The Vibe
 
Essence Love & Sound Collectie Cuticle Tattoos
Prijs: €1,59
In nagelland zijn cuticle tattoos helemaal trendy! Met deze schattige mini-tattoos kun je je nagelriemen helemaal opfleuren. In de set zitten 28 verschillende afbeeldingen: van veren tot een infinity symbool of zelfs gave ethno printjes. Genoeg afwisseling in één setje dus.
 
01 Ethno Girls Ahead!
 
Essence Love & Sound Collectie Heel Protection Pads
Prijs: €2,59
Een festival staat gelijk aan lange dagen staan en lopen: om dat iets comfortabeler te maken, brengt Essence deze heel protection pads uit! Deze transparante gelpads zorgen ervoor dat je hielen minder tegen je schoenen wrijven, en daarnaast zorgen ze voor goede grip in je schoenen.
 
01 These Pads Are Made For Walking
 
Zelf wil ik de roze lipstick bemachtigen, omdat alle essence lipsticks die ik nu heb niet mat zijn, en ik daar echt heel erg fan van ben. Ik houd niet zo van glitters en glansjes in lipproducten.


De Essence Love & Sound Collectie is in april 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands