social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Mijn wishlist at the moment.

Hoi! Hebberig.. hebberig. Nee, ik ben niet snel tevreden met mijn stash. Ik blijf doorzoeken naar de beste budget producten, favorieten ontdekken, swatchen, looks maken en reviews lezen en kijken of het bij de winkels in mijn buurt te koop is. Ik blijf er mee bezig, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb een wishlist samengesteld en een fotocollage gemaakt. Benieuwd naar wat ik wil hebben? Kijk dan veder.


Zo! Dat is nog heel wat.
 
VICTORIA SECRET SECRET CHARM & SHEER LOVE.
Ik ben gek op de body splashes van Victoria secret. Ik kocht ongeveer een jaar geleden Endless Love, en die is nu bijna leeg. Ik ben fan van lichtje, bloemige, meisjes achtige geuren. Dus ik denk dat Secret charm en Sheer love wel wat voor mij zijn. Ik wacht in iedergeval tot dat de body splashes weer bij de Etos in de aanbieding zijn.
 
ESSENCE LE LIPSTICKS, LOVE&SOUND COLLECTIE.
Ik ben zeker fan van de essence lipsticks in het gewone schap, maar het nadeel is dat ze een glansje bevatten. Ugg, als ik iets irritant vind aan een lipproduct, is het glans, glitters en shine. Ik ben gewoon meer van de matte lipproducten. En deze lipsticks uit de LE zijn mat! Ik wil de oudroze kleur zeker hebben, mocht ik de abrikooskleur ook tegenkomen, zou ik er zeker overnadenken om die ook mee te nemen.
01 Crowd Gone Wild
02 Glastonberry
 
MAX EN MORE OOGSCHADUWPALETTE.
Een tijdje geleden nam ik de nude variant al mee, en voor 75 cent vind ik hem het plekje in mijn stash zeker waard. Dit palette ziet er ook wel belovend uit, als ik hem tegenkom neem ik hem zeker mee. Helaas zijn ze bij de action van ons moeilijk te verkrijgen, ik kom er al bijna nooit, en als ik er ben is het halve schap in puinhoop. Veel zin om te zoeken heb ik dus ook niet echt.
 
HEMA NOTITIE BOEKJE VOOR MIJN BLOG ENZO.
Hoort niet echt bij beauty, maar als ik het boekje wil gaan gebruiken om mijn blogideeën, planningen en andere shit in op te schrijven, vond ik het toch wel onder deze categorie vallen. Ik zoek een leuk, mooi, praktisch notitieboekje van de Hema. Ik weet nog niet precies welke, dus daarom heb ik als collage plaatje schoolstuff van de Hema gedaan. Mochten jullie overigens nog aanraders hebben, laat het me weten!
 
MISS SPORTY LIP MILLIONARE LIQUID LIPSTICKS.
Wilde ik al heel lang hebben, maar heb ze nog steeds niet gekocht. Nu moet ik dat van mezelf echt gaan doen, het word weer zomer dus ik kan zo alvast lekker wennen aan de leuke felle zomerse lipkleuren. Ik wil heel graag de paarse, en koraal variant. Uiteindelijk, als ik ze heb, wil ik er ook een artikel over schrijven.
201 Violet Ca$h.
300 Coral Flush.
 
ESSENCE PURE NUDE FACEPOWDER.
Ik ben heel benieuwd naar dit poedertje, mijn andere gezichtspoeder is bijna op. En sinds het persbericht ben ik deze op het oog. Ziet er goed uit, ik ben benieuwd of dat deze mij gaat bevallen! Ik heb al hele goede reviews gelezen.
 
ESSENCE LE BLUSH EN HIGHLIGHTER.
Van twee totaal andere collecties, maar ik combineer ze even in een stukje tekst. Ik ben erg benieuwd naar deze twee producten. De blush lijkt me zo mooi! En de verpakking is ook heel leuk, het is een blush uit de Disney collectie. De highlighter lijkt me ook heel mooi, mooi patroontje en kleurtje, heel mooi lichtroze. Het is nog even wachten totdat de collecties in de winkels liggen, maar ik wacht rustig af!
 
Wat staat er op jou'n wishlist?
 
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands