social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Opgemaakte producten van de maand.

Hoi! We zitten alweer in de volgende maand. Ik heb weer wat producten opgemaakt, dus het is tijd om die met jullie te gaan delen. Ik heb al mijn favorieten laten zien, dus nu zijn de opgemaakte producten aan de beurt. Het is niet heel veel, maar genoeg om er een artikel over te maken.

Ik maakte twee gezichtscrubs op, twee shampoo's, twee deo flaconnen, een mini douchegel die ik nog had staan, een eyeliner en mijn alltime favorite foundation, waarvan ik alweer een nieuwe in gebruik heb. Excuses voor dat de producten er misschien iets viezig uit zien, het zat allemaal bij elkaar in een bak. En daar is blijkbaar wat gaan lekken. Ik heb het schoon gemaakt, maar het ziet er nog steeds een beetje raar uit.
 
 Opgemaakte producten:
- Odina gezichtsscrub gevoelige huid.
- Andrélon langer fris shampoo.
- Andrélon perfecte puntjes shampoo.
-Odina gezichtsscrub gevoelige huid.

Opgemaakte producten:
- Catrice All matt plus foundation in light beige.
- Mini douchegel in Cherry cupcake, ruikt heerlijk naar kersen.
- Dove invisible dry deodorant.
- Essence liquid ink eyeliner.
- 8x4 deodorant Beauty. 
 
Dit waren mijn opgemaakte producten.
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands