social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Vijf mooie budget lipsticks.

Hoi! Who doesn't love budget? Vandaag laat ik jullie 5 verschillende lipsticks zien. Goedkope lipsticks die een goed prigment afgeven en goed blijven zitten. Dit zijn toch wel vijf mooie lipsticks die uit mijn stash, toch wel grote favorieten zijn. Ik draag naar school bijna nooit lipproducten, maar ik heb er wel onwijs meer. Ik moet het eigenlijk meer gaan dragen! Kijk veder voor de foto's en mini reviews.


DE LIPSTICKS

  •  Essence lipstick 'Coral calling'.
  •  Black onyx lipstick in nummer 25.
  •  Essence lipstick 'Natural beauty'.
  •  Maxenmore lipstick 'Hot pink'.
  •  Essence lipstick 'Love me'.
 


MAX EN MORE LIPSTICK HOT PINK.
Dit is een hele mooie felle kleur. Niet een kleur die ik zomaar ergens naar zou dragen, maar het is een hele mooie zomerse kleur. Die ik de aankomende tijd zeker meer ga dragen. De lipstick is niet droog op de lippen en blijft goed zitten. Overleeft een drankje wel, maar laat wel een beetje lipstick achter op je glas. Deze lipsticks worden verpakt per twee, en kost 90 cent. 45 cent per lipstick is dus echt geen geld!
 
BLACKONYX LIPSTICK NUMMER 25.
Deze lipstick kocht ik bij een drogist. Had nog nooit van het merk gehoord, of iets gekocht. Maar ik besloot een kansje te wagen en kocht deze lipstick voor €1,59. Weer heel goedkoop, dus ik kon de winkel niet verlaten zonder een lipstick mee te nemen. Ik koos een licht kleurtje, mooie kleur roze. Beetje tussen het barbie roze en oud roze in. Maar helaas, er zitten ontzettend veel glitterzooi in. Je hebt mensen die het mooi vinden, maar ik niet. Ik laat dit zien in mijn artikel, want voor als je het mooi vind kan dit een hele fijne zijn. Maar helaas, ik heb liever matte producten of een beetje glans. Dit is dus niet mijn favoriet, maar dat kan hij voor jou wel worden.
 
 
ESSENCE LIPSTICK CORAL CALLING.
Essence lipsticks zijn heel fijn, daarom laat ik er ook drie zien uit mijn stash. Als eerste, Coral calling. De naam zegt het al, een koraal kleurtje. Ik vind het een mooie kleur! Niet te oranje, maar gewoon een mooie kleur. Zit tussen een lichte en felle kleur in. Blijft goed zitten, overleeft een hapje/drankje en heeft een mooi prigment.
 
ESSENCE LIPSTICK NATURAL BEAUTY.
Als tweede. Deze lipstick is heel mooi en licht, een mooie roze/nude kleur. Ik vind dit een hele mooie kleur! Blijft goed zitten, overleeft een hapje/drankje en heeft een mooi prigment, net zoals de andere. Ik draag deze vaker, omdat het een hele gangbare kleur is.
 
ESSENCE LIPSTICK LOVE ME.
En als derde, laatste. Deze lipstick is een stukje feller dan de vorige, Natural beauty is echt een oudroze kleur maar Love me is een stukje feller. En neigt meer naar koraal dan oudroze. Apart roze tintje, maar wel heel erg mooi. En nogsteeds gangbaar voor school of andere dingen. Overleefd ook een aantal uur, blijft goed zitten en geeft een mooi prigment af.
 
 
Dit waren de lipsticks! Heb jij nog een goeie, mooie budget lipstick tip? Deel het in de comments.
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands