social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #1

Hoi! Een nieuwe weeklijkse rubriek, op elke zondag komt het weekoverzicht. Waar alle artikelen van de week nog even voorbij komen, met een linkje erbij. Dit is heel handig, voor als je niet elke dag mijn blog bezoekt om te kijken of er iets nieuws is, nu kan je kijken of je iets gemist hebt en eventueel een artikel nog teruglezen. Dit kan je vanaf nu dus elke zondag of maandag verwachten.


 
ESSENCE LOVE & SOUND COLLECTIE.
Essence Love & Sound Collectie
 
Hoi! In April komt Essence weer met een leuke collectie die geïnspireerd is op de festivalmaanden, want die staan weer voor de deur. De Essence Love & Sound Collectie! Kijk snel mee om te ontdekken welke producten er binnenkort in de schappen te vinden zullen zijn! Ik vind het een leuke collectie, die mij al wel aan de zomer doet denken. Lees meer..
 
WAAROM MAANDAG OOK LEUK KAN ZIJN.
 
Hoi! Het is weer maandag, de meest gehate dag in de week. Hoewel ik een weekje vakantie heb gehad, sta ik niet te springen om deze week weer te beginnen met 'het gewone leven'. Maar vandaag heb ik voor jullie - en stiekem ook voor mezelf- tien redenen waarom maandagen ook leuk kunnen zijn.
Lees meer..
 
GOSH NAGELLAKJE: 008 BERRY ME.
 
Hoi! Ik was eigenlijk vergeten dat ik deze foto nog gemaakt had, maar vandaag deel ik met jullie mijn nailoftoday, van vorige week. Ik heb de kleur er nog steeds opzitten, maar al helemaal gechipt. Als jij mij volgt op instagram, heb je deze foto waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar ik wil dit toch nog delen in artikelvorm. Deze kleur is zo mooi! Op de foto lijkt het een beetje meer rood, maar in het echt is het meer aan de paarse bessen kleur. Lees meer..
 
WERKEN AAN EEN NIEUWE LAY-OUT.
tumblr

Hoi! Ik weet niet precies wat het is, maar iets in mij zegt dat ik een nieuwe lay-out wil. Ik had
de nieuwe pas maar net, maar ik vond het zo saai. Ik heb nu al bezig met aanpassingen, maar het is nog lang niet zo als hoe ik het wil. Ik ben dus 'achter de schermen/ achter mijn scherm' hard bezig om het de site naar mijn zin te maken. Ik heb het deze week ook nog heel druk op school, dus ik weet niet of er daarom nog veel artikelen online komen. Stay turned! Lees meer..
 
TV PROGRAMMA'S DIE IK VOLG.
 
Hoi! Ik heb het eigenlijk nog nooit gehad op mijn blog over tv programma's en wat ik volg, ik ben op beautygebied een beetje inspiratieloos. Dus ik dacht, dat dat wel leuk zou zijn om met jullie te delen. Ik kijk niet vaak tv, en meestal kijk ik altijd op een ander moment, ik kijk dingen terug via internet op mijn eigen tijden. Het is iets anders dan normaal, maar misschien ontdek jij daardoor wel series, om zelf weer te gaan kijken. Lees meer..
 
OPGEMAAKTE PRODUCTEN VAN DE MAAND.
Hoi! We zitten alweer in de volgende maand. Ik heb weer wat producten opgemaakt, dus het is tijd om die met jullie te gaan delen. Ik heb al mijn favorieten laten zien, dus nu zijn de opgemaakte producten aan de beurt. Het is niet heel veel, maar genoeg om er een artikel over te maken. Lees meer..
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands