social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #2

Hoi! De week zit er weer op. Dus dat betekend dat ik weer een overzichtje heb gemaakt, om te laten zien welke artikelen er deze week er online kwamen. Het waren er zeker niet veel, dat komt omdat ik het druk had met school. Sorrynotsorry, er kwamen alsnog drie artikelen online en dit is de vierde.

DE PASTELKLEUREN TREND. 
pretty-pastel-summer
 
Hoi! Het is eigenlijk al jaren een grote lente/zomer trend, en dit jaar is die er ook weer: de pastel trend. Al jaren wordt er elke lente/zomer pasteltinten gedragen. Het is mooi, modebewust en gemakkelijk te combineren. En als iets gemakkelijk te combineren is dan zijn wij al snel overtuigd. Lees veder.. 
 
 VIJF MOOIE BUDGET LIPSTICKS.
Hoi! Who doesn't love budget? Vandaag laat ik jullie 5 verschillende lipsticks zien. Goedkope lipsticks die een goed prigment afgeven en goed blijven zitten. Dit zijn toch wel vijf mooie lipsticks die uit mijn stash, toch wel grote favorieten zijn. Ik draag naar school bijna nooit lipproducten, maar ik heb er wel onwijs meer. Ik moet het eigenlijk meer gaan dragen! Kijk veder voor de foto's en mini reviews. Lees veder..
 
SATURDAY OUTFIT INSPIRATION. 

Hoi! Het is weer zaterdag, je hebt de tijd om dingen te gaan doen. Maar wat trek je aan? Vandaag
heb ik een inspiratie artikel voor jullie. Ik heb heel wat looks op een rijtje gezet, dus ik hoop dat je het leuk vind om te zien, en er wat inspiratie uit kunt halen. Lees veder..

Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands