social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #3

Hoi! De week zit er weer op, dus ik heb weer een weekoverzichtje gemaakt. Er kwamen deze week zes artikelen online, en dit is de zevende. Mocht je nog niet al de artikelen gezien hebben, dan kan je het hieronder terugzien. Met de linkjes en inleiding erbij.

 
LIFESTYLE ✿ MAAK JE KLAAR VOOR HET VOORJAAR.
Tumblr_lwzo6n96ao1r5pyjeo1_500_large
Hoi! De lente staat voor de deur. Het word weer warmer, van regen en de kou hebben we de komende tijd geen last meer. Natuurlijk kan de lente niet beginnen voordat je er zelf helemaal klaar voor bent. Dus daarom heb ik wat tips om jezelf helemaal klaar te maken voor het voorjaar! Lees veder..
 
PERSONAL ✿ MY INSTA WEEK.
Hoi! Einde van de week betekent tijd om terug te blikken. Ik maakte de afgelopen dagen weer een aantal foto’s voor Instagram en die laat ik je vandaag in dit overzichtje nog een keer zien. Dit is de eerste keer dat ik dit doe, maar ik ga dit waarschijnlijk vaker doen. Ik ben veel te vinden achter mijn instagram, dus mocht je me willen volgen, dat kan hier. Het lijkt me leuk om jou ook te kunnen volgen via instagram! Lees veder..
 
HAPPINESS ✿ HAPPY ABOUT.. HAPPYLIST #3
large
Hoi! Vandaag heb ik weer een happylistje samengesteld. Het is goed om eens in de zoveel tijd de dingen na te gaan, waar je je echt gelukkig door voelt, blij van word. Het is niet zo'n heel lang lijstje, maar dat maakt mij niet uit. Dit is een maandelijk iets, wat elke maand terug komt op mijn site. Alleen de maand februari had ik overgeslagen, das dom. Maar vanaf nu kan je dat dus elke maand verwachten. Lees veder..
 
LIFESTYLE ✿ TIPS VOOR EEN NO BUY MAAND.
Money In A Jar Tumblr Money jar tumblr money jar
Hoi! Helaas hebben we geen geldboom in onze tuintjes. Je maakt de laatste tijd al je geld op aan kleding, make-up en feestjes.  Komt dit jou bekend voor? Dan is het tijd om er iets aan te doen: een tijdje niks meer kopen! Ik geef daarom tips om je no buy week, of maand vol te houden. Lees veder..
 
HAPPINESS ✿ TIEN REDENEN OM BLIJ TE ZIJN.
Hoi! Mocht je nou niet zo super happy en vrolijk zijn, dit artikel is speciaal voor jou. Soms zijn er van die dagen dat het niet allemaal meezit, en je je misschien wel een beetje down voelt. There I be for, ik ga je daar uit helpen! Ik heb voor jou tien redenen op een rij gezet, om blij te zijn en manieren om weer vrolijk te worden. Positive mind! Enjoy your days, you never know how much days you have to live. Lees veder..
 
BEAUTY ✿ MAC COLLECTION: MAC IS BEAUTY.
Hoi! Een van hun aankomende collecties; de MAC is beauty collectie. Een collectie vol met prachtige items die perfect zijn voor aankomende lente. De producten zullen online bij MAC verkrijgbaar zijn vanaf 31 maart en vanaf  4 april bij de Douglas.Vandaag laat ik jullie de collectie alvast zien, omdat de collectie er toch al snel aan zit te komen! Lees veder..
 
Liefs,
Nienke.
 
 

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands