Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #4

Hoi! Het is weer zondag, en dat betekend dat het weekoverzicht weer klaar staat! Het was weer een leuk, druk weekje. En er verschenen heel wat artikelen. Mocht je wat gemist hebben, geen nood. Hieronder vind je alle artikelen van de week terug, met het 'intro-stukje' en een linkje. Dus je kan altijd veder klikken! Aankomende week beloofd weer wat heel leuks te worden! Ik heb heel wat leuke ideeën voor artikelen, -al zeg ik het zelf.-  maar dat zien jullie later deze week pas.


 
Lifestyle ✿ Things to-do in springtimes.
why can’t it be spring?
Hoi! De lente komt eraan, dus dat betekend tijd voor een nieuw seizoen. In de lente kunnen we weer naar buiten, of gewoon binnen blijven en andere leuke dingen doen. Ik heb vandaag een artikel met allemaal ideetjes, zodat je je deze lente niet hoeft te vervelen. Ik kijk zelf ook uit naar de lente, heerlijk de eerste zonnestralen oppikken. Loveit!  Lees het artikel veder..
 
Personal ✿ Vloggers die ik persoonlijk volg.
Hoi! Vandaag laat ik jullie zien welke vloggers ik volg. Ik kijk zo nu al een jaar verschillende vloggers. Ik ga er ook echt voor zitten om een vlog te kijken. Als een soort van me-time. Ik volg niet veel verschillende vloggers, maar ik vind het wel genoeg, omdat er meestal elke dag een vlog online komt, dus ik vind het niet heel handig om uren bezig te zijn, met het kijken van iemands leven, terwijl ik zelf in die tijd ook wat kan doen.  Lees het artikel veder..
 
Lifestyle ✿ Tips to be healthy and fit.
Hoi! We willen ons natuurlijk allemaal healhy, fit en goed voelen. Maar dat gaat niet allemaal vanzelf. Ik heb wat dingen op een rijtje gezet waardoor je jezelf wat beter van kunt voelen, en wat tegelijkertijd ook nog super gezond is om te doen! Hopelijk voel je je al gezond en happy, maar mocht dat nog niet zo zijn, hopelijk kan ik je een beetje helpen. Want heay, we verdienen dat toch?  Lees het artikel veder..
 
Beauty ✿ Tips om je ogen te laten openen.
Hoi! Wij als meiden houden er nogal van om onze ogen op te laten vallen, mooie heldere ogen zijn mooi, en kunnen stiekem ook heel verleidelijk zijn. Als je je druk aan 't opmaken bent, focus je je waarschijnlijk ook het meest op de ogen. Door een aantal trucjes toe te passen, kun je je ogen echt mooi laten spreken en uitlaten komen.  Lees het artikel veder..
 
Liefs,
Nienke.

1 opmerking

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!