social icons

search

more from the blog

Fashion ✿ De pastelkleuren trend.

Hoi! Het is eigenlijk al jaren een grote lente/zomer trend, en dit jaar is die er ook weer: de pastel trend. Al jaren wordt er elke lente/zomer pasteltinten gedragen. Het is mooi, modebewust en gemakkelijk te combineren. En als iets gemakkelijk te combineren is dan zijn wij al snel overtuigd.
pretty-pastel-summerStreetFashion_Pastel

DE TREND.
 
Zoals ik al in de intro vertelde is de pastel trend eigenlijk al meerdere jaren in de mode. Dit komt grotendeels doordat het tijdloos is en gemakkelijk te combineren. Mensen zijn de trend niet zo snel zat omdat het niet te ‘opvallend ‘ is. Vooral op de mooi gebruinde huidjes staan de pastel tinten geweldig. Dat geen wat door de jaren heen wel erg veranderd is, is het aantal items wat te koop is. Waren het voorheen vooral shirtjes en blouses, zie je nu ook broeken, schoenen, bikini’s en sieraden in de pastel tint.
ShoppingPastels1

ACCESSIORES IN PASTEL.
 
Het is deze zomer niet alleen de kleuren maar ook de accessoires. Je hebt nagellak, horloges, armbanden , kettingen en tassen allemaal in pastel. Dit is ideaal omdat je hiermee heel gemakkelijk je kleding kunt opvrolijken. Daarnaast staat het mode bewust en is je outfit meteen helemaal af. Vind je kleren in pastel tint helemaal niet leuk dan kun je er dus ook nog voor kiezen om je nagels in pastel tint te lakken.
pastel

HOE TE COMBINEREN.

Het combineren van de pastel trend is ontzettend leuk en gemakkelijk. De meest eenvoudig combinatie is die met iets wit. Kleding staat altijd met wit. Dit kan een witte broek, blouse of hemdje zijn. Het leuke is juist om een stap verder te gaan, durf pastel gewoon met pastel te combineren. Doe die pastel broek lekker onder een pastel blouse! Je kunt hier eindeloos mee combineren en vergeet ook niet de accessoires. Pak er een pastel clutch bij, doe een pastel nagellak op. Durf het aan en doe het gewoon!
 TUE-WearPastelJeans-Celebs2

CELEBS EN PASTEL.

Niet alleen wij zijn fan, ook de celebs zweren bij de pastel trend. Daarom wat foto's, van celebs in de pastel trend. Kijk en laat je inspireren, de looks zijn heel mooi samen gesteld. Niet te kleurig, maar gewoon gangbaar om te dragen.
Celebrities-wearing-pastel-peachy1

Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands