social icons

search

more from the blog

Happiness ✿ Happy about.. Happylist #3.

Hoi! Vandaag heb ik weer een happylistje samengesteld. Het is goed om eens in de zoveel tijd de dingen na te gaan, waar je je echt gelukkig door voelt, blij van word. Het is niet zo'n heel lang lijstje, maar dat maakt mij niet uit. Dit is een maandelijk iets, wat elke maand terug komt op mijn site. Alleen de maand februari had ik overgeslagen, das dom. Maar vanaf nu kan je dat dus elke maand verwachten.
large

Het zonnetje van afgelopen week. Bloggen! Een mooie opgeruimde kamer.
Geurkaarsen die heerlijk ruiken. De zon zien onder gaan. De zon zien opkomen, voordat ik naar school ga. Strandwandelingen met mijn liefste hondjee! Dingen kopen voor in mijn kamer en decoreren. Uitval hebben en daardoor maar een half dagje school, tot twaalf. De app wunderlist. De workouts die ik doe, via youtube met Blogilates. Lekker door kunnen slapen in een nacht. Verjaardag van mijn liefste zuss. En natuurlijk de heerlijke taart die ze maakte. Twee verdiepingen met heeel veel marsepijn. ;) Vlogs kijken terwijl ik wakker word.
 
 
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands