social icons

search

more from the blog

Happiness ✿ Tien redenen om blij te zijn!

Hoi! Mocht je nou niet zo super happy en vrolijk zijn, dit artikel is speciaal voor jou. Soms zijn er van die dagen dat het niet allemaal meezit, en je je misschien wel een beetje down voelt. There I be for, ik ga je daar uit helpen! Ik heb voor jou tien redenen op een rij gezet, om blij te zijn en manieren om weer vrolijk te worden. Positive mind! Enjoy your days, you never know how much days you have to live.


♥ Het is vrijdagg, FRIYAY!
♥ Wie word nou niet blij, van het vrije gevoel die je in weekenden hebt.
♥ Het weer wat steeds beterder word, Got the summerfeelings!
♥ De bloemen die bloeien en kleur geven aan ons leven.
♥ De vogeltjes die fluiten. En jou wakker proberen te maken, maar ach. Ze bedoelen het niet verkeerd.
♥ Diegene die jou'n dag toch net ietsjes specialer maakte, wie heb je in gedachten? ;)
♥ Schrijf nu op een blaadje waar je allemaal dankbaar voor bent, en denk daar ook goed overna en lees dat terug als je je wat minder voelt.
♥ Musicmakesmydaybetter, is  dat herkenbaar? Stel je favo muzieklijst samen, liedjes die je vrolijk maken en waarop je lekker kunt swingen.
♥ Maak iemand waarvan je houd blij. Door iemand anders blij te zien, en blij te maken voel je je al een stuk beter en ben je blij dat je iets voor een ander kunt doen.
♥ Bedenk waarom je je niet zo happy voelt. Heeft het een rede? Pak die oorzaak aan.

Happy weekend!

Liefs,
Nienke.

 

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands