social icons

search

more from the blog

Lifestyle ✿ Maak je klaar voor het voorjaar!

Hoi! De lente staat voor de deur. Het word weer warmer, van regen en de kou hebben we de komende tijd geen last meer. Natuurlijk kan de lente niet beginnen voordat je er zelf helemaal klaar voor bent. Dus daarom heb ik wat tips om jezelf helemaal klaar te maken voor het voorjaar!
Tumblr_lwzo6n96ao1r5pyjeo1_500_large

WORKOUTS/FITNESS
Misschien staat het sporten door de koude maanden op een lager pitje, dat kan gebeuren want daar hebben veel meiden last van. Het voorjaar is het perfecte moment om een nieuwe start te maken. Als je deze zomer nog graag een bikini body wil dan wordt het tijd om weer te beginnen met sporten.
 
RUIM JE KLEDINGKAST OP
Met het voorjaar in aantocht is het tijd om de vrolijke jurkjes en korte shortjes weer uit de kast te halen. Ruim direct je kledingkast op en berg je winterkleding op, want die heb je de komende tijd niet meer nodig. Kies direct welke zomerkleding je nog leuk vindt en wat je nog past, zodat je de rest weg kunt doen, of weg kan geven aan je zusje, nichtjes, buurmeisjes of gewoon je eigen vriendinnen.
 
NIEUW KAPSEL
Vier het begin van de lente met een nieuw kapsel. Laat je gespleten haarpunten knippen en zeg vaarwel tegen je lange lokken voordat het buiten pas echt warm begint te worden. Als je echt toe bent aan iets anders kun je natuurlijk ook je haar laten knippen volgens de trends van dit voorjaar. Ik ga aankomende week ook voor een nieuw kapsel! Maar daar kom je waarschijnlijk later nog meer over te weten, ik wil er iets mee doen in artikel vorm.
 
SWITCH VAN GEZICHTSVERZORGING
Tijdens de koude wintermaanden heeft je gezicht andere verzorging nodig dan in het voorjaar. Het is dus tijd om te switchen van verzorging. Vergeet ook niet om een zonnebrandcrème aan te schaffen, want de eerste zonnestralen zijn alweer gespot.
 
VERZORG JE EIGEN VOETJES
Je voeten kon je in de winter bedekken, maar nu het slipperseizoen weer voor de deur staat is het tijd om je voeten te verzorgen. Haal eelt van je voeten, smeer ze in met een crème en geef je nagels een vrolijk kleurtje.

VOORJAARSSCHOONMAAK 
Natuurlijk mag de voorjaarsschoonmaak niet ontbreken in dit rijtje. Ruim het huis op en haal alles weg wat je niet nodig hebt. Koop nieuwe accessoires in een vrolijk kleurtje voor het ultieme lentegevoel. Restyle je eigen kamer, ga voor een nieuw kleurtje en kijk op youtube voor diy videos.
 
SCHEREN
Het duurt niet lang meer tot de korte rokjes en broeken weer uit de kast komen. Dat betekent dat het tijd is om je benen weer te scheren, want dat ben je waarschijnlijk de laatste tijd weleens vergeten.
 
Happy voorjaar allemaal! ✿
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands