social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Tips om je ogen te laten openen.

Hoi! Wij als meiden houden er nogal van om onze ogen op te laten vallen, mooie heldere ogen zijn mooi, en kunnen stiekem ook heel verleidelijk zijn. Als je je druk aan 't opmaken bent, focus je je waarschijnlijk ook het meest op de ogen. Door een aantal trucjes toe te passen, kun je je ogen echt mooi laten spreken en uitlaten komen.

 

 
VERBERG DONKERE KRINGEN. 
Als je denkt dat je enkel op je ogen moet focussen dan heb je het fout. Ook de rest van je gezicht speelt namelijk een grote rol! Donkere kringen onder je ogen zijn menselijk, maar tegelijkertijd maakt het je ogen wel kleiner. En laat dat is nou net wat we niet willen. Daarom is een concealer onmisbaar als je met donkere kringen hebt.
 
EYELINER.
Breng een zacht zwart oogpotlood/eyelinerstift of vloeibare eyeliner aan tussen de wimpers. Begin in het midden en werk naar buiten, terwijl je de binnenste ooghoek vrijlaat, daardoor lijken je ogen een stuk groter en voller.
 
WENKBRAUWEN.
Het is belangrijk om niet alleen maar te focussen op de ogen zelf, laat je wenkbrauwen ook opvallen! Daarom is het omhoog kammen van je wenkbrauwharen/bijtekenen van de wenkbrauwen een onmisbare tip om er nog beter uit te zien. Niet voor niets zie je regelmatig modellen op de catwalk voorbijkomen die deze truc hebben toegepast!

OOGKLEUR MATCH.
Als je oogschaduw draagt is het een goed idee om rekening te houden met je oogkleur. Bij blauwe ogen staat goud en warmbruin mooi, terwijl groene ogen goed paarse oogschaduw kunnen hebben. Kies dus een kleur uit die mooi past bij je ogen waardoor ze er nog meer uitspringen.
 
WIMPERS KRULLEN.
Onderschat de kracht van de wimperkruller en het verschil met een wimperkruller niet! Hoe fris of moe je ook bent, even je wimpers krullen doet zoveel veranderen met looks. Het opent je ogen en zorgt ervoor dat je wimpers de hele dag gekruld blijven en al helemaal als je het combineert met een (waterproof) mascara.
 
Liefs,
Nienke.
 

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands