social icons

search

more from the blog

Nails ✿ Gosh nagellakje: 008 Berry Me.

Hoi! Ik was eigenlijk vergeten dat ik deze foto nog gemaakt had, maar vandaag deel ik met jullie mijn nailoftoday, van vorige week. Ik heb de kleur er nog steeds opzitten, maar al helemaal gechipt. Als jij mij volgt op instagram, heb je deze foto waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar ik wil dit toch nog delen in artikelvorm. Deze kleur is zo mooi! Op de foto lijkt het een beetje meer rood, maar in het echt is het meer aan de paarse bessen kleur.
De lakjes die ik gebruikt heb: Essence sneldrogende topcoat en de Gosh nagellak, in 008 Berry Me. De Gosh nagellak dekt heel goed, na de eerste laag was de dekking eigenlijk al genoeg, maar ik koos ervoor om ook nog een tweede laagje aan te brengen. Daarna bracht ik nog een laagje topcoat. De nagellak bleef best mooi zitten, alleen begon het nogal snel met chippen. Maar het is ook geen gelnagellak, dus een week zonder chip, is ook niet echt mogelijk. Sowieso niet op mijn nagels. Het is een heel mooi kleurtje, meer een herfst kleurtje, maar is ook nog prima te dragen in deze tijd van het jaar.
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands