social icons

search

more from the blog

Personal ✿ My Insta week. #1

Hoi! Einde van de week betekent tijd om terug te blikken. Ik maakte de afgelopen dagen weer een aantal foto’s voor Instagram en die laat ik je vandaag in dit overzichtje nog een keer zien. Dit is de eerste keer dat ik dit doe, maar ik ga dit waarschijnlijk vaker doen. Ik ben veel te vinden achter mijn instagram, dus mocht je me willen volgen, dat kan hier. Het lijkt me leuk om jou ook te kunnen volgen via instagram!

 Het was een lange, lange week. Voor mijn gevoel dan. Ik had een projectweek van school, die ozo lang duurde. Het was wel te doen hoor, maar ik voelde me deze week een beetje futloos en was snel moe. Ik hoop dat deze week anders word! Ik ben iniedergeval klaar om te knallen!
 

✿ Dit zijn mijn everyday producten, komt overigens nog een artikel van online. Alle fotos zijn al gemaakt, ik moet alleen nog het artikel schrijven en inplannen. Dit is dus een klein previewtje.
✿ Yeah! Het was net weekend, even geen school en ik was blij, haha. Ik wenste mijn mede insta mensjes een heel fijn weekend.

✿Mijn schatje! Ik besloot om het weekend lekker te beginnen met een strand wandelingetje. Het werd een uurtje lopen op het strand. Gucci vond het geweldig! Wat een lieverd is het toch. Natuurlijk ging hij even poseren voor een foto, haha.
✿ Paar dagen later, op dinsdag ging ik met school naar Blijdorp. Na een uurtje in de bus (waar ik bijna in slaap viel) kwamen we aan in Rotterdam! Dit was de foto die ik maakte van de mooie lucht! Het was heerlijk warm weer. Ik heb opzich wel een leuke dag gehad, ik was daarna ontzettend moe en heb de vedere dag alleen nog maar moordvrouwen terug gekeken, twee seizoenen.
 


✿ De dag erna gingen we naar de McDonalds, ik had projectweek over het thema duurzaam. Omdat onze school een eco school wilt worden, Ofzoiets. Mij boeit het niet zo, maar het was wel chill dat we geen school lessen hadden. We kregen een rondleiding door de keukens, en kregen informatie van hoe ze omgaan met het eten en afval.
✿ Deze inspirerende quote plaatste ik, omdat ik hem gewoon mooi vond, haha.

✿ Deze super leuke bananen schoenen vond ik op tumblr! Zo leuk. Hierop kreeg ik veel reacties, van waar je ze kan kopen, maar ik heb echt geen idee. Sommige dachten zelfs dat het mijn schoenen waren! Haha, nou jammer genoeg niet. Ze zijn zo tof!
✿ Ik ben super fan van Instasuperheld. Hele mooie diepgaande quotes. Dit is gewoon de harde waarheid, niemand weet wat je meemaakt. En wat je denkt, meegemaakt hebt. Deze plaatste ik op mijn eigen insta account. Omdat zelfs de mensen om me heen, die mij wel ongeveer kennen, niet weten wat ik meemaak, of meegemaakt heb.
 
Zo, dit was het alweer! Laat het me weten in de comments, vond je het leuk om dit te zien? Moet ik dit vaker doen?
 
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands