social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Vloggers die ik persoonlijk volg.

Hoi! Vandaag laat ik jullie zien welke vloggers ik volg. Ik kijk zo nu al een jaar verschillende vloggers. Ik ga er ook echt voor zitten om een vlog te kijken. Als een soort van me-time. Ik volg niet veel verschillende vloggers, maar ik vind het wel genoeg, omdat er meestal elke dag een vlog online komt, dus ik vind het niet heel handig om uren bezig te zijn, met het kijken van iemands leven, terwijl ik zelf in die tijd ook wat kan doen.
VLOGGLOSS, MASCHA.

LINDA DE MUNCK.

MONICA GEUZE.

DE VETGEZELLIG WEEKVLOGS.

CROCO JILL.

Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands