social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Werken aan een nieuwe lay-out.

Hoi! Ik weet niet precies wat het is, maar iets in mij zegt dat ik een nieuwe lay-out wil. Ik had de nieuwe pas maar net, maar ik vond het zo saai. Ik heb nu al bezig met aanpassingen, maar het is nog lang niet zo als hoe ik het wil. Ik ben dus 'achter de schermen/ achter mijn scherm' hard bezig om het de site naar mijn zin te maken. Ik heb het deze week ook nog heel druk op school, dus ik weet niet of er daarom nog veel artikelen online komen. Stay turned!
tumblrLiefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands