social icons

search

more from the blog

Persoonlijk ✿ Tv programma's die ik volg.

Hoi! Ik heb het eigenlijk nog nooit gehad op mijn blog over tv programma's en wat ik volg, ik ben op beautygebied een beetje inspiratieloos. Dus ik dacht, dat dat wel leuk zou zijn om met jullie te delen. Ik kijk niet vaak tv, en meestal kijk ik altijd op een ander moment, ik kijk dingen terug via internet op mijn eigen tijden. Het is iets anders dan normaal, maar misschien ontdek jij daardoor wel series, om zelf weer te gaan kijken.


Nederlandse programma's die ik op dit moment volg.

(♥) Wie is de mol?

(♥) So you think you can dance.

(♥) Danni lowinski.

(♥) Divorce.

(♥) De grote improvisatie show.

(♥) The voice of kids.

(♥) Goede tijden slechte tijden.

(♥) Proefkonijnen.

(♥) Mindfuck.

(♥) Alles mag op vrijdag.

(♥) Hoe schoon is?

(♥) Moordvrouw.

(♥) De TV kantine.


Wat kijk jij?
Liefs,
Nienke.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands