social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Catrice LE Nomandic Traces preview.

Hoi! In mei komt er weer een nieuwe limited edition collectie van Catrice uit: de Catrice Nomadic Traces collectie! Deze collectie is geïnspireerd op de nomadenstijl en op oriëntaalse designs. Benieuwd? Lees dan snel verder om de producten te ontdekken!  Een perfecte collectie voor een sunkissed zomerlook. De Catrice Nomadic Traces collectie is in mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
CATRICE | Nomadic Traces

Catrice Nomadic Traces Collectie Matt Bronzer
Prijs: €4,99
Wat een prachtige bronzer! Deze matt bronzer zorgt voor een zongebruinde look op je huid, en doordat ‘ie matte is kan hij ook nog eens gebruikt worden om te shapen (als de poeder niet te warme ondertonen heeft dan). De bronzer heeft ook weer dat mooie zonnige reliëf.
 
C01 Brave Bronze
 
 
Catrice Nomadic Traces Collectie Powder Eye Shadow
Prijs: €3,59
In de collectie zijn allereerst twee zachte poederoogschaduws te vinden! De oogschaduws bevatten warme, zandtinten en hebben een prachtig reliëf dat doet denken aan de Sahara!
 
C01 Wanderluxe
C02 Savanna’s Gold

Catrice Nomadic Traces Collectie Longlasting Eyeliner Pen
Prijs: €2,99
Eyeliners kunnen natuurlijk niet ontbreken in een mooie ooglook! De twee eyeliners die uitkomen zijn gel eyeliner pens, en op de verpakking staat een prachtig oriëntaals design.
 
C01 Leap In The Dark
C02 Trip Into The Blue
 
Catrice Nomadic Traces Collectie Matt Lip Colour
Prijs: €3,49
Matte lipproducten in een soort chubby pen-vorm zijn momenteel helemaal hot! Daar speelt Catrice mooi op in met deze twee nieuwe lipproducten. Beide hebben ze een roodtint, maar de een is iets warmer en de ander heeft een wat koelere ondertoon.
 
C01 Nomaddicted To Red
C02 Urban Red
 
Catrice Nomadic Traces Collectie Nail Lacquer
Prijs: €2,99
In een collectie van Catrice kan geen nagellak ontbreken. De collectie bevat vier mooie nagellakkleuren, twee met een mooie glans en twee met een matte finish! Het matte effect is wel iets wat meer terugkomt in deze collectie, dus dat past mooi bij de rest.
 
C01 Wanderluxe
C02 Boundless Peach
C03 Nomaddicted To Red
C04 Trip Into The Blue
 
Catrice Nomadic Traces Collectie Tattoo Pen
Prijs: €2,99
Het laatste product in de collectie is deze tattoo pen! Het is in feite een soort stempeltje waarmee je een infinity-teken op je gezicht kunt zetten (de ‘tattoo’ is natuurlijk niet permanent, en is daarna weer gemakkelijk met een gewone make-up remover te verwijderen!).
 
C01 Road To Infinity
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands