social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Haarproducten die ik gebruik.

Hoi! Vaak krijg ik onder mijn selfies -Die ik overigens niet meer zo veel maak, ben van mijn mini-verslaving af- reacties over mijn haar, hoe ik er volume in krijg, en hoe het zo mooi en verzorgd zit. Helaas gaat dat niet vanzelf, ik heb ook vaak badhair days en ik doe eigenlijk helemaal niet aan verschillende, glamour kapsels. Simpele knot voor thuis, haar los, of haar in een staart. Thats al. Lang verhaal, maar om het kort te zeggen, ik ga jullie laten zien welke haar producten ik momenteel gebruik! Het zijn vrijwel allemaal budget producten, want ja, daar houd ik van!
Het weer was grauw, dus ik had er een filtertje overgedaan. Maar dat vind ik achteraf helemaal niet zo mooi, de foto hierboven is nog het best gelukt, het weer werkte echt niet mee. Ik had voor het eerst mijn mobiel gebruikt, voor product foto's, was leuk om een keer te proberen en te kijken naar het resultaat. Maar ik vind de foto lelijk en niet mooi scherp. Ik had meer foto's gemaakt, maar die heb ik in het artikel maar weggelaten.
 
De producten hieronder, staan in de volgorde van hoe ik het gebruik. Eerst shampoo, conditioner, daarna antiklit spray, olie en haarmousse. Ik kan niet zonder föhn, dus dat doe ik nadat alle producten in mijn haar zitten.
 
ANDRÉLON LANGER FRIS SHAMPOO.
Ik gebruik deze shampoo nu al een tijdje, ik heb nu al een aantal verpakkingen opgemaakt, en ik merk niet echt verschil, langer fris of niet. Ik was mijn haar zowiezo al om de dag, maar ik heb nog nooit iets gehad van ach, ik sla nog een dagje over. Ik gebruik deze shampoo omdat hij heerlijk ruikt, en mijn haar wel lekker fris maakt, maar niet veel langer dan normale, andere shampoo's.
 
ANDRÉLON CARE&REPAIR CONDITIONER.
De Care & Repair conditioner ruikt ontzettend lekker, fruitig, bloemig, maar niet te overheersend. Ik merk wel verschil, als ik het niet gebruik is mijn haar best droog, en moeilijk doorkambaar na het wassen. Andrélon haarproducten zijn goed, maar niet weergaloos super. Niet heel duur, en voldoet aan mijn eisen die een shampoo/conditioner moet hebben. In mijn kindertijd gebruikte ik ook altijd andrélon haarproducten, haha.
 
KRUIDVAT HAIRREPAIR ANTIKLIT SPRAY.
Een spray die mijn moeder al voor mij kocht toen ik kind was, verschillende verpakkingen van gebruikt, maar het is nog altijd het zelfde product. Grappig om te zien dat sommige producten gewoon echt in mijn routine horen, blijft toch fijn werken voor mijn haar. Ontklitten word dit product minder pijnlijk, en het ontklitten gaat sneller, ik heb namelijk geen tijd en zin om een kwartier te gaan staan kammen, om mijn haar helemaal klitvrij te maken, dit duurt hooguit vijf minuutjes.
 
KRUIDVAT HAIRREPAIR OIL.
Dit product gebruik ik niet altijd, maar omdat mijn haar de laatste tijd nogal droog was, door het winterse weer. Het maakt mijn haar iets vetter, en laat mijn haar wat meer glanzen, en niet dof doen ogen. Ik kan hier veel woorden over gaan typen, maar dat doe ik niet. Het is gewoon een heel simpel product, die mijn haar net dat ene geeft, waardoor mijn haar niet zo droog en dof is.
 
KRUIDVAT SUPERSTRONG HAIRMOUSSE.
Dit is echt het top product, van mijn hele routine. Deze haarmousse maakt het verschil! Ik prep altijd mijn haar als ik mijn haar gewassen heb, hierdoor blijft mijn haar beter in model zitten en is mijn haar veel handelbaarder. Ik heb ook het idee dat dit product mijn haar iets blonder doet lijken, maar dit kan als onzin klinken. Als ik dit product gebruikt lijkt het alsof mijn haar een beetje geblondeerd is, wat veel mensen in de zomer hebben. Ik doe een dotje in mijn hand, ongeveer mandarijn grootte en verdeel dat in mijn haar, laat dat intrekken en föhn mijn haar op z'n kop droog. Hierdoor word mijn haar echt Va-Voom. Bam, echte volume. Wat ik niet van dit product verwachtte, want het is zo goedkoop.
 
GANIER FRUCTIS MIRACULOUS OIL.
Duurste product van de hele routine, maar ook een musthave voor mijn haar. Een hele goede olie, zorgt ervoor dat mijn haar niet droog is, haar niet zo pluist en dat de punten niet zo gespleten er uit zien. ( Als je die hebt dan, want ik heb helemaal geen gespleten punten. Ben twee weken geleden naar de kaper geweest :d ).
 
Wat gebruik jij voor in je haar?
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands