social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ My wishlist at the moment.

Hoi! Mijn wishlisten veranderen nogal snel, twee weken geleden maakte ik er ook al een. Maar ik ben er nu echt uit. Wat wil ik de aankomende maand/maanden kopen. Na heel wat reviews lezen en internet afzoeken, winkels bezoeken en kijken wat er ontbreekt in mijn stash, weet ik nu wat ik nog echt 'moet' hebben. Ben je benieuwd? Kijk dan veder.


NYC SMOOTH SKIN PRIMER.
Mijn catrice primer is bijna op, en ik heb een primer wel nodig, niet elke dag. Maar op lange schooldagen wel. Na wat reviews gelezen te hebben, ben ik eruit. Dit gaat hem worden, de NYC smooth skin primer. Goedkoop, en volgens verschillende beautybloggers ook echt goed. Ik wacht wel even een aanbieding af, vaak is er een NYC actie, twee producten voor €5,-. Dan wil ik er meteen twee kopen, eentje als backup.
 

HEMA WET AND DRY BLUSH.
De blush ziet er alleen in de verpakking al super mooi uit, ik vind hem echt mooi. Ik heb nog wel wat nieuwe blushes nodig, ik heb er ongeveer 7, ik raak een beetje gewend aan de kleuren. En ik wil wat vernieuwends, leuk voor de zomer. Ik weet nog niet helemaal precies welke kleur, er zijn zoveel mooie kleuren. En, ik ben gewoon dol op de baked vorm, die er inzit. Ik vind dat zo schattig, hihi. Ik heb echt een zwak voor make-up producten.
 
NYC ALL DAY LONG FOUNDATION.
Mijn catrice All mat plus foundation, echt favoriet. Maar hij gaat best snel op, en ik vind 7 euro per flesje een beetje veel, in 1,5 jaar heb ik al 4/5 flacons leeggemaakt. Door de review van Elise joanne ben ik helemaal om, dit moet de perfecte foundation voor mij zijn. Lichte kleur, goed dekkend en blijft een aardig tijdje zitten. Ook deze wil ik in een aanbieding kopen.
 
CATRICE WENKBRAUWSET.
Als dit artikel online komt, heb ik hem al in huis, langleven vooruit werken ツ. Ik vind wenkbrauwpoeder toch wel het beste, het ziet er 't mooiste, en natuurlijkst uit. En daar gaat het mij om. Dit product word onwijs gehypt, ik ben benieuwd of het ook echt zo'n mega fijn product is.
 
BOOZYSHOP BESTELLING.
Yeah, mijn bestelling is onderweg! Ik verklap niet teveel over wat ik heb besteld, maar als je me volgt op social media, weet je het vast al. Hierover komt nog een artikel, en natuurlijk een review! Lekker mysterieus dus. ;o
 
SLEEK BLUSH/BRONZER PALETTE.
Oh, ik zei al. Ik heb echt een zwak voor mooie make-up producten. Verpakkingen, patroontjes en alles.. het laat mijn hartje sneller gaan! Dit product ziet er zo luxe uit, dit hoort echt bij mijn collectie! Dit schreeuwd om te kopen. Ik heb deze expres niet besteld bij Boozyshop, want ik ga over een tijdje winkelen, en daar verkopen ze sleek! Uiteindelijk vind ik het toch het leukst om iets in mijn handen te hebben en zelf te kopen. Ik kan dus echt niet tegen het wachten op pakketjes.. oeps, te ongeduldig.
 
Liefs,
Nienke.

 
 

Reacties

  1. Mooie wishlist! Dat wenkbrauwsetje is echt een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa! Hij is echt super fijn. Gebruik het nu elke dag! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands