social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ preview MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation collectie.

Hoi! Alle Macliefhebbers opgelet, een leuk nieuwtje: eind mei komt MAC met een nieuwe foundation: de Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation, de foundations komen in de nieuwe collectie, met een nieuwe foundation kwast erbij. Ik heb een kleine preview voor jullie van de collectie en de kwast die erbij wordt uitgebracht! Alle nummers, kleuren en flacons met bijhorende informatie zijn hieronder te vinden. Ik ben echt heel benieuwd naar de beautyreviews die hiervan gaan komen. Is hij fijn, blijft hij lang zitten, is hij 't geld waard? Ik ben benieuwd!
MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation
MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation
Prijs: €34,50 voor 25mL

Allereerst: de nieuwe foundation! MAC heeft al een tijdje een speciale Pro Longwear lijn, waarin producten zitten die bedoeld zijn om zo goed mogelijk te blijven zitten. MAC zegt dat de nieuwe Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation, zoals de naam al zegt, waterproof is en als foundation en als concealer gebruikt kan worden. De formule is vrij van olie, en zou zelfs vocht van je huid afstoten! De formule is gemakkelijk te blenden, en heeft een medium tot full coverage met een satijnen finish!

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NC
 
Voor huidjes met een gele ondertoon zijn de volgende kleuren verkrijgbaar:
NC15          NC20          NC25          NC30 NC35          NC42          NC45          NC50
 
MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NW

En voor huidjes met een koele, rozige ondertoon zijn de volgende kleuren te vinden:
NW15          NW20          NW25          NW30      NW35          NW42          NW45          NW50

MAC Pro Longwear 193 Angled Foundation Brush
193 Angled Foundation Brush
Prijs: €37,00
 
Daarnaast brengt MAC nog een nieuwe kwast uit: de 193 Angled Foundation Brush! Een kwast die er zeer goed uit ziet, maar dat mag ook wel voor die prijs. De vorm is ietsjes anders dan foundation kwasten er normaal uit zien.

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands