social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Doucheproducten van het moment.

Hoi! Ik ben echt gek op douchen en in bad gaan. Lekker ruikende doucheproducten gebruiken, fijne producten uittesten, scrubben en scheren en niet te vergeten, het haren wassen.. als meisje ben je er maar druk mee. Vandaag ga ik jullie laten zien welke douche producten ik op dit moment gebruik. Ik verander nogal snel van douchegels, als het product op is, ga ik veder met de volgende. Ben je benieuwd? Lees dan veder.
 

Producten die ik gebruik:
- Odina gevoelige huid facescrub.
- Wegwerp scheermesje van de Kruidvat. (weet het merk niet meer, maar hij is fijn in gebruik.)
- VOGUE girl douchegel. (Gekregen van mijn lieve nichtje, ze is 6 jaar en zoo schattig.)
- Andrélon Care&repair conditioner.
- Andrélon Langer fris shampoo.ODINA FACESCRUB.
Ongeveer twee jaar geleden kocht ik deze scrub voor het eerst bij de action, sindsdien gebruik ik deze scrub. Ik vind het een goede basic scrub, ik doe niet zo moeilijk over scrubs, het moet gewoon mijn oude huidcellen weghalen, en het is wel fijn als het ook een beetje lekker ruikt. Ik koop deze elke keer opnieuw, zonder twijfel.
 
VOGUE GIRL DOUCHEGEL.
Als klein meisje heb ik heel wat vogue douchegels opgemaakt, echt zo'n jeugd ding van vroeger. Toen een paar weken mijn nichtjes en neefjes op bezoek kwamen, kreeg ik een cadeautje van ze. Deze douchegel en geld. Zoo lief en schattig! Ik gebruik al jaren geen vogue meer, maar ik vind het best een fijne douchegel! Hij ruikt echt heel lekker.
 
ANDRÉLON CONDITIONER EN SHAMPOO.
Al een tijdje mijn favoriete combo, ik ben in het algemeen zowiezo al te spreken over de Andrélon haarproducten. Ik gebruik dit merk al vanaf toen ik klein was, en heb al heel veel verschillende flacons versleten. Ik gebruik deze combo nu al ongeveer een half jaar, en ik vind ze heel fijn werken. Een goede basis voordat ik mijn haar prep.
 


Met welke producten douche jij?
 
Liefs,
Nienke.


Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands