Blog ✿ Mijn 100ste artikel!

donderdag 16 april 2015

Hoi! Wooho, dit is mijn honderdste artikel! Ik blog nu vanaf eind November, op deze site. En ik vind het nogsteeds harstikke leuk! Voordat ik deze beauty/lifestyle blog begon, had ik al heel lang een blog. Over allemaal meiden dingen, maar dat was serieus echt zo onproffessioneel. En ik postte random een paar keer in de twee weken. Best raar dat je tot iets kan uit groeien. Ik doe dit nu ongeveer een half jaartje, en voel echt groei in mijn blog! Niet alleen in de pageviews, -also 14.243x ilovejullie!- maar ook persoonlijk en in de kwaliteit van de artikelen. Ik wil jullie allemaal bedanken, zonder jullie deed ik dit niet. Ik ga zeker door met deze leuke hobby, want het is zo leuuk! En ik ben heel blij dat je de moeite doet om m'n site te bezoeken! Ik vind jullie zo lief, hihi.. Lots of love. ♥

Hey you, iloveyou. xo

Liefs,
Nienke.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!