social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #5

Hoi! Het is weer zondag, en dat betekend dat het weekoverzicht weer klaar staat! Deze week verscheen er elke dag (!) een artikel online. Ik begin bloggen steeds serieuzer te doen. Mocht je wat gemist hebben, geen nood. Hieronder vind je alle artikelen van de week terug, met het 'intro-stukje' en een linkje. Dus je kan altijd veder klikken!
Beauty ✿ Mijn wishlist at the moment.
 
Hoi! Hebberig.. hebberig. Nee, ik ben niet snel tevreden met mijn stash. Ik blijf doorzoeken naar de beste budget producten, favorieten ontdekken, swatchen, looks maken en reviews lezen en kijken of het bij de winkels in mijn buurt te koop is. Ik blijf er mee bezig, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb een wishlist samengesteld en een fotocollage gemaakt. Benieuwd naar wat ik wil hebben? Kijk dan veder. Lees dit artikel veder.
 

Beauty ✿ Essence LE collection Secret Party.

essence secret party trend edition
Hoi! Het word al bijna zomer, en essence zorgt voor de bijpassende look: zomerse bronzingpoeders, lichte texturen en vrolijke Caribische kleuren als oranje, roze, turkoois, mint en bruin. De collectie is helemaal in de zomerstemming. De collectie is verkrijgbaar vanaf juni t/m half juli 2015 in België en Nederland. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Catrice LE Nomandic Traces preview.
CATRICE | Nomadic TracesHoi! In mei komt er weer een nieuwe limited edition collectie van Catrice uit: de Catrice Nomadic Traces collectie! Deze collectie is geïnspireerd op de nomadenstijl en op oriëntaalse designs. Benieuwd? Lees dan snel verder om de producten te ontdekken! Een perfecte collectie voor een sunkissed zomerlook. De Catrice Nomadic Traces collectie is in mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Lees dit artikel veder..
 
Happiness ✿ 25 reasons to smile.
happy tagHoi! There is always a reason to smile, toch? Mocht je nou niet zo super happy in je vel zitten, vandaag heb ik 25 redenen om wel blij te zijn! Kleine dingen in het leven die er toch door doen. Het leven zit vol kleine, mooie happy momentjes, en daar moet je van genieten. Als je je opent voor de kleine dingen, voel je je waarschijnlijk al een stuk gelukkiger. Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Haarproducten die ik gebruik.
Hoi! Vaak krijg ik onder mijn selfies -Die ik overigens niet meer zo veel maak, ben van mijn mini-verslaving af- reacties over mijn haar, hoe ik er volume in krijg, en hoe het zo mooi en verzorgd zit. Helaas gaat dat niet vanzelf, ik heb ook vaak badhair days en ik doe eigenlijk helemaal niet aan verschillende, glamour kapsels. Simpele knot voor thuis, haar los, of haar in een staart. Thats al. Lang verhaal, maar om het kort te zeggen, ik ga jullie laten zien welke haar producten ik momenteel gebruik! Het zijn vrijwel allemaal budget producten, want ja, daar houd ik van! Lees dit artikel veder..
 
Lifestyle ✿ Musthaves uit mijn schooltas.
Hoi! Ieder mens heeft wel iets wat echt niet in z'n tas mag ontbreken. Zo ik ook, en ik heb vijf dingen. Vandaag laat ik jullie mijn musthaves uit mijn schooltas zien! Benieuwd naar welke dingen er niet in mijn schooltas mogen ontbreken? De dingen die ik dus elke dag meesleep naar school. Laat ook vooral in de comments achter wat er niet in jouw tas kan ontbreken, ik ben benieuwd naar de musthaves van jou! Lees dit artikel veder..

Liefs,
Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands