social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #6

Hoi! De week is weer voorbij, er komt weer een nieuwe week aan. Het is weer zondag en dat betekend dat er vandaag weer een nieuw weekoverzicht online komt. Er kwamen deze week een aantal artikelen online, en daarvan heb ik een overzichtje gemaakt. Er kwamen geen reviews of make-up artikelen online, maar die komen binnenkort wel weer, ik ben wat dingen aan het testen, stay turned! Mocht je iets gemist hebben van de artikelen deze week, je kunt het hier terug vinden.

Lovelyss ✿ Happy easter! ♥
Hoi! Een hele goedemorge. Via deze weg wil ik jou een hele fijne tweede paasdag wensen, Happy easter! Ik wil je ontzettend bedanken voor dat je de moeit neemt om mijn site te bezoeken! Ik ben heel dankbaar voor alle lieve comments en pageviews, houvanjullie! Fijne paasdag, maak er een mooie dag van! ♥ Lees dit artikel veder..
 
Personal ✿ Mini edition My life in pictures! #1
1fotoHoi! Deze week zou ik veel foto's gaan maken, voor een My life in pictures artikel.. Je raad het al, het heeft een beetje gefaald. Ik heb wel wat foto's gemaakt, maar niet elke dag, en de ene dag heel veel en de andere dag bijna tot niks. Beetje onhandig, maar ik ga hiervan alsnog een artikel van maken. Ik heb toch wat foto's en daarom noem ik dit de mini edition! Ik ben inmiddels ook weer bezig voor de volgende My life in pictures, en dat word wel een echte goede, met veel foto's! ;) Goed, genoeg gepraat laten we terugduiken in mijn week! Lees dit artikel veder..
 
Beauty ✿ Catrice Kaviar Gauche Limited Edition.
Hoi! Er is een nieuw persbericht van Catrice, er komt een nieuwe Limited editon van Catrice uit. Met hele mooie zachte pasteltinten. Kaviar Gauche en Catrice gaan deze zomer opnieuw de samenwerking met elkaar aan voor een nieuwe Limited Edition. Bruiden maar ook alle andere liefhebbers van de exclusieve Bohemian Chic stijl kunnen zich verheugen op deze supervrouwelijke producten. In lichte pasteltintjes! Lees het artikel veder..
 
Kletsartikel ✿ Summerfeelings, Bloggen, Personal life.
Hoi! Heel ander artikel dan normaal, maar ik heb zin om een beetje te kletsen, zo gezellig in mijn eentje. Ik ben van plan dit vaker te doen, het is leuk om het wat persoonlijker te maken, dan weten jullie ook wat meer over mij. Vandaag klets ik jullie wat bij over wat zomerse en persoonlijke dingen.
 
Lifestyle ✿ Roomdecoration inspiration.
Awesome Small Living Room Decorating Ideas Pinterest With Family Room Dining Room Living Room Starfish Cottage
Hoi! Ik ben de laatste tijd bezig met mijn kamer, ik verander dingen, koop spulletjes en ruim alles netjes op. Ik ben bezig met het maken van een soort tumblr-achtige kamer, waarin ik dingen makkelijk en mooi kan opruimen, in mijn style. Ik vind het zo leuk om inspiratie optezoeken, Ik struin heel internet en youtube af voor DIY's. Vandaag heb ik wat leuke inspiratie kamers onderelkaar gezet, in verschillende stylen. Misschien kan jij er ook nog wat uithalen voor jezelf! Lees het artikel veder..
 
Liefs,
Nienke.

Reacties

  1. Leuke artikelen allemaal! Ik ga ze eventjes bekijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die room decoraction moet ik maar even snel bekijken, want ik heb enorme struggles wat mijn kamer betreft!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands